USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцький парк став «країною морозива» від ТМ «Рудь»*

2 Липня 2012 13:25
Маленька країна «Рудь» із купою радісних сюрпризів, творчістю, розвагами і, власне, морозивом відвідала Луцьк.

Так, торгівельна марка «Рудь» влаштувала грандіозне Свято Морозива №1 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки 30 червня.

Як розповідають організатори, свято Морозива «Рудь» влаштовує уже не вперше і не тільки у нашому місті. Лише цьогоріч маленька країна морозива мандруватиме по 34 українських містах. Свята Морозива розпочались 5 травня у місті Мукачево на Закарпатті та триватимуть аж до осінніх днів.




Організатори дійства розповіли зокрема про ідею заходу. З її слів, це і родинне спілкування, і дитячий сміх, і простір для втілення бажань та мрій. Вона переконує, що ТМ «Рудь» організовує свято морозива у містах України, аби зблизити сім’ї, керуючись девізом «Дарувати радість!»
І дійсно, організаторам вдалося влаштувати справжнє родинне свято - цьогорічний захід у Луцьку відвідала величезна кількість людей.


За словами президента ПАТ «Житомирський маслозавод», який і є власником ТМ «Рудь», Петра Рудя, перше Свято Морозива №1 відбулось у 2006 році. «З кожним роком ми намагались, щоб свята були ще гарнішими, ще яскравішими та більшими – на радість його головним відвідувачам, заради яких все це й відбувається – дітям. А якщо будуть щасливими діти, будуть щасливими й батьки», - розповідає Петро Рудь
Організатори стверджують, що кожен гість свята, який збирав обгортки від морозива ТМ «Рудь» раніше або ж придбав його на святі, мав можливість обміняти їх на символічну валюту свята - «рудики». «Для цього на заході діяли три намети», - кажуть організатори. А потім протягом усього п’ятигодинного дійства люди могли оплачувати «рудиками» атракціони, які знаходилися у різних павільйонах.



Саме там діти мали змогу розважитися у куточках дитячої творчості, пограти у баскетбол та волейбол, спробувати себе у ролі архітектора та отримати свій портрет у павільйоні «Веселі шаржі». А в інших наметах організатори свята робили дітлахам модні зачіски, оригінальний аквагрим та миттєве тату. Окрім того, малеча могла пострибати у батутному містечку.





Тим часом на головній сцені дійства ведучі проводили різноманітні конкурси з дітьми. Показавши свої таланти, малята мали змогу виграти призи. Наприклад, дітлахи пробували себе у мистецтві римування. Так, одним із завданням конкурсів було скласти вірш на тему свята. У віршах учасники мали використати слова «Луцьк», «свято», «морозиво» та «Рудь». Організатор зазначила, що дітки, які брали участь у конкурсах, дуже талановиті.




Окрім розіграшів футбольних м’ячів, ігор та розваг від ведучого, усі присутніх веселили веселі аніматори і клоуни.



«Хто був минулого року на святі, кажуть, що цікаво і навіть ще цікавіше», - розповідають організатори.
А президент ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь запевнив: компанія «Рудь» і надалі проводитиме подібні дійства.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VCS Показати IP 2 Липня 2012 13:34
А что-то детей с мороженным даже и не видно... :( Или им только посмотреть давали? :)))
Гість свята Показати IP 2 Липня 2012 14:19
Місця було маловато, траву на клумбі добряче витоптали...
111 Показати IP 2 Липня 2012 14:52
І знову негатив. Не набридло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus