USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Лучани востаннє танцюватимуть перед виборами

24 Жовтня 2012 12:16
Завершальна частина проекту «Танцюй з нами» відбудеться у переддень виборів, 27 жовтня. Танцювальний сезон завершиться флешмобом.

Про це повідомляють у відділі розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму.

Культурно-мистецький проект «Танцюй з нами», що стартував 9 вересня, востаннє реалізується 27 жовтня на Театральному майдані.

Нагадаємо, що професійний хореограф Ольга Лактіонова навчала лучан танцювати авторську постановку, латиноамериканський танець сальсу та віденський вальс на центральній площі міста.



За словами організаторів, метою проекту було навчити лучан танцювати, стимулювати провести корисно та незвично свій час недільного вечора та отримати насолоду від танцю.

Продовження танцювальних майстер-класів планують на весну наступного року.

Тож, усіх охочих навчитись гарно рухатися під музику запрошують у суботу, 27 жовтня, о 16.00 прийти на Театральну площу, аби закрити осінній танцювальний сезон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 24 Жовтня 2012 13:02
Після виборів танці заміняться плясками. На костях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus