USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ковельчани прийматимуть гумористів з усієї країни

21 Травня 2012 17:08
Вишукане свято гумору від представників команд КВН з усієї України невдовзі прийматиме залізнична столиця Волині – Ковель.

Другий тур Відкритого Міжнародного Чемпіонату КВН Ковельського Клубу КВН відбудеться 26 травня о 18:00 у народному домі «Просвіта».

Як повідомив один із організаторів дійства Валерій Стернійчук, гумористичний вечір обіцяє бути цікавим та захоплюючим. «У кожній з команд є представники з багаторічним досвідом виступів на сцені, актори, які встигли порадувати очі тисячної армії прихильників найвеселішої гри усіх часів і народів», ‒ запевняє організатор.

Також він додає, що гра буде сильною, оскільки кожна команда серйозно налаштована на перемогу. «На мою думку, сили й потенціал учасників практично рівноцінні», ‒ додав Валерій Стернійчук.

Організатор переконаний, що стиль та манера виступів команд неодмінно сподобається ковельчанам. «Оригінальний, насичений співом і драйвом КВН від команди з Мукачево – «БУМ» ‒ не залишить байдужим нікого. Команда «Володя всегда прав» особисто мене вразила і сподобалась залу, тому, як на мене, це фаворити для ковельчан в цій грі. Рівненська команда «Деньги, пиво, девочки» уже цікава була молоді навіть через свою назву. Що буде далі, що покажуть хлопці з сусідньої області буде видно на грі. Знаю, що це буде проходити на шаленому позитиві, виливаючи бурю емоцій в зал», ‒ розповів Стернійчук.

Щодо команд, які пройшли у Чемпіонат без участі у відбірковому фестивалі, організатори висловлюються позитивно. «Усі козирі у них самих в руках, бо «Т.Б.П.Ч.» і «Вікторія Бекхем», можна сказати, чимось схожі, принаймні, їх повʼязує тісна дружба. А те, що КВН, який демонструватимуть ці команди, буде захоплюючим, й мови немає», ‒ вважає Валерій Стернічук.

Другий тур Відкритого Міжнародного Чемпіонату КВН Ковельського Клубу КВН відбудеться 26 травня о 18.00 у народному домі «Просвіта». Квитки за тел.: (066) 12-111-20 або (093) 763-27-89
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатолій Показати IP 21 Травня 2012 20:10
привіт, а коли ще білоруси приїдуть?
galya Показати IP 21 Травня 2012 20:56
была на прошлом квн-е, понравилось, постараюсь быть и на этот раз
Валерий Показати IP 21 Травня 2012 23:07
Привіт, білоруси гратимуть в 3-му турі вже 15 вересня!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus