USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Гайтана на «Євробаченні» виступить під щасливим №7

20 Травня 2012 14:02
У суботу ввечері в «Євроклубі» в Баку в Азербайджані відбулося офіційне відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2012». У церемонії відкриття взяли участь делегації всіх 42 країн-учасниць «Євробачення».
Про це повідомляє ТСН.
Символ конкурсу цього року - вогняна квітка, а слоган - Light your fire. В результаті півфіналів, які відбудуться 22 і 24 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім них на сцену Baku Crystal Hall у фіналі 26 травня вийдуть виконавці з Азербайджану і п'яти країн - засновниць конкурсу (Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції та Італії).
У другому півфіналі Україна, яку представляє Гайтана, виступатиме під номером 7. Переможців конкурсу, як і в минулому році виберуть за допомогою глядацького голосування та професійних журі в кожній країні.
У першому півфіналі на сцену вийдуть представники: Чорногорії, Ісландії, Греції, Латвії, Албанії, Румунії, Швейцарії, Бельгії, Фінляндії, Ізраїлю, Сан-Марино, Кіпру, Данії, Росії, Угорщини, Австрії, Молдови та Ірландії.
У другому півфіналі - Сербії, Македонії, Нідерландів, Мальти, Білорусі, Португалії, України, Болгарії, Словенії, Хорватії, Швеції, Грузії, Туреччини, Естонії, Словаччини, Норвегії, Боснії і Герцеговини, Литви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
еллочка Показати IP 20 Травня 2012 16:37
Такі да ! Гайтану знала ще з дєтства і вчила размавляти на уркайонській мовє .От тільки відмити ніяк не вдалось ,мию , мию, а воно все брудне і брудне! Потім пойняла : так це ж Гайтанка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus