USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Джазовий фестиваль у Луцьку буде безплатним

28 Серпня 2012 18:29
Традиційний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation» у Луцькому замку цього року буде безплатним.

Про це 28 серпня у коментарі «ВН» повідомили організатори.

Один із організаторів фестивалю, Голова ВМГО «Єднання» Віктор Грисюк повідомив, що вхід на «Art Jazz Cooperation» цьогоріч буде безплатним.

Організатор розповів, що спонсори дали достатню кількість коштів для організації фестивалю, тож тепер вхід на дійство - вільний.

«Організатори вирішили зробити подарунок лучанам на честь Дня Незалежності та Дня міста. Основна мета: популяризація джазу та соціальний аспект залучення молоді до мистецтва», - повідомив Віктор Грисюк.

«Ми - громадські організації, а не фірми. Ми не заробляємо на проведенні фестивалів. Просто за рахунок квитків ми покриваємо організаційні витрати», - додав організатор.

Віктор Грисюк нагадав, що це не перша благодійність у луцькому джазі. «У нас вже були джазові колядки безплатні», - відзначив він.

Нагадаємо, луцька частина фестивалю «Art Jazz Cooperation» відбуватиметься у стінах Луцького замку на «кордоні» літа та осені: 31 серпня та 1 вересня.

Участь у концертній програмі першого фестивального дня візьмуть українські виконавці «Джаз квінтет» та «Джаз-тріо Юрія Середіна», тріо, яке об’єднало Україну, Польщу та США – «The Three Waves Trio», та квартет із представниками України, Швеції, Польщі та Норвегії «Polar Expedition Quartet».

А охочі насолодитися джазом у Луцьку першого вересня почують українських «Біг Бенд ПДМ» та «Dislocados», чехів з «Beata Hlavenkova Trio».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 29 Серпня 2012 14:17
Ні, що не кажіть, а пердиборчий період - классне діло!
Чеширский Кот Показати IP 29 Серпня 2012 15:19
Це дійсно класний фест, висококласних викновців.
Чуйна Показати IP 29 Серпня 2012 18:16
Файна новина! Сенкс!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus