USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Дочка Мадонни закрутила роман зі своїм водієм. ФОТО

5 Квітня 2011 14:44
Поки Мадонна будує відносини з хлопцями значно молодшими за себе, її 14-річна дочка Лурдес завела собі першого бойфренда.

Обранцем виявився 28-річний водій Лурдес. Пару сфотографували дорогою на заняття з Каббали, які дівчинка відвідує за наполяганням матері, пише «ТСН».

Нагадаємо, у лютому цього року батько Лурдес Карлос Леон запевнив громадськість, що його донька ні з ким не зустрічається.

«Я боюся цього моменту, вона ж моя маленька донька. Я хочу, щоб вона назавжди залишилася маленькою. Але я вже починаю готуватися до часу, коли в неї хтось з'явиться. Я готовий поговорити з хлопцем, якого вона приведе - і йому краще теж бути готовим до цієї розмови», сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus