USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

До Луцька на Свято тверезості завітають імениті богатирі

12 Вересня 2012 18:08
У Луцьку відбудеться відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства.

Про це повідомили організатори заходу.

Дійство відбудеться у межах Свята тверезості у Луцьку о 13.00 16 вересня.

Свято тверезості розпочнеться о 12.30 «Маршем тверезості». Хода учасників розпочнеться біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на проспекті Волі, 13. А закінчиться марш на Театральному майдані.

А вже на головній площі Луцька о 13 годині відбудеться відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства під лозунгом «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була».

Мірятися силами будуть зірки «важких» видів спорту. Зокрема, підтримати захід зголосилися заслужений майстер спорту, дворазовий чемпіон світу в команді Кирило Чупринін та майстер спорту міжнародного класу, найсильніша людина України у вазі до 105 кілограмів Володимир Рекша.

Спортсмени виконуватимуть класичні вправи, які передбачені професійними богатирськими турнірами. Зокрема, богатирі змагатимуться у категорії «лог-ліф» (підняття колоди на максимальну кількість разів за три хвилини, ‒ «ВН»), кантування покришки, «дедліфт» (станова, або, так звана, метрова тяга, ‒ «ВН»), «дамбл» (підняття гантелі за лімітований час, ‒ «ВН»).

Тож головною метою Свята тверезості стане популяризація здорового способу життя та привернення уваги суспільства до проблем, які виникають у результаті вживання спиртного.
Захід спрямований на підтримку інформаційної кампанії «Краще тверезе життя». Розважатимуть глядачів чарівні дівчата з гурту «Нота Нео».
Свято Тверезості відбувається з ініціативи Волинської єпархії Української православної церкви, Волинського православного братства тверезості імені Іоанна Крондштатського у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Проведення заходу підтримали також Луцька міськрада, СНУ імені Лесі Українки, Федерація стронгменів України, Асоціація замовників і виробників соціальної реклами в Україні та кандидат у народні депутати України Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сеня Показати IP 12 Вересня 2012 19:12
треба отметить ето дело по 50
Чеширский Кот Показати IP 13 Вересня 2012 10:28
Палатки с бесплатным пивком будут?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus