USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Нововолинську приміщення колишньої лазні перетворили на притон

7 Липня 2016 12:57
Притон в приміщені колишньої лазні влаштували в селищі Благодатному місцеві алкоголіки, - повідомляє БУГ.

Покинуте приміщення, що знаходиться в п’ятдесяти метрах від селищної ради, здалеку нічим не вирізняється. Поруч знаходиться дитячий майданчик, де граються діти. Проте підійшовши ближче в очі кидається кричуща занедбаність – вибиті вікна, абияк забиті дошками, порожні пляшки, скло. Добре видно, що споруда давно не використовується.

Теорія розбитих вікон в дії – після одного вибитого скла з часом не залишилось майже нічого. Навіть пластикові склопакети, які встановлені відносно недавно, винесені подекуди з рамами. Облуплені стіни приклашають “наскельні малюнки”.

Зі слів голови селищної ради Олександра Топорівського, подали звернення до поліції для з’ясування особи власника цього приміщення. Адже навіть влада не знає, хто має нести відповідальність за теперішній стан лазні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 7 Липня 2016 13:23
Але як звучить: "Притон в приміщені колишньої лазні влаштували в селищі Благодатному місцеві алкоголіки". Дуже добре, що перейменували з того комуняцького Жовтневого.
Правда Показати IP 7 Липня 2016 14:09
Як и все в Украіні
о! Показати IP 7 Липня 2016 17:05
лазня-тому й лізуть всі кому не лінь! а по іншому ще прохідний двір!)
??? Показати IP 8 Січня 2017 12:08
Місцеві алкоголіки? Во іменно що алкоголікі,притому старшого віку ,а не як ви мали на увазі діти ,бачила сама на саої очі як звідти вилазило 3 чоловіка років 35-40 А що діти ,так сидять вони там доволі часто ,но коли я йшла як ви говорите через той"притон"я побачила що діти там прибирали (і не раз)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus