USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Журналісти назвали ворога № 1

6 Червня 2012 17:34
Цьогорічний рейтинг ворогів преси ,підготовлений Незалежною медіа-профспілкою та Інститутом масової інформації, очолив екс-міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.
Таку інформацію під час прес-конференції з нагоди Дня журналіста оприлюднили організатори рейтингу, - повідомляє Українська правда.
«Могильов зібрав найбільшу кількість голосів журналістів через дії підлеглого йому відомства, якому закидають численні випадки побиття журналістів під час судових процесів та масових акцій», - зазначили організатори.
Друге місце в рейтингу посів Ігор Коломойський. «Завдячувати таким здобуткам Коломойський має через закриття «Газети по-киевски», журналу «Профіль», звільнення журналістів без попередження на каналі «Сіті» та інших структурах групи «1+1», - зазначили вони.
Третю та четверту позиції у рейтингу посіли мер Одеси Олексій Костусєв і депутат-регіонал Юрій Іванющенко.
Костусєву журналісти закидають знищення та судове переслідування ЗМІ, а Іванющенка звинувачують у тиску на медіа через правоохоронні органи та суди.
П'яте місце розділили мер Харкова Геннадій Кернес та харківський губернатор Михайло Добкін.
«Цій парочці журналісти закидають придушення свободи слова на телебаченні у Харкові, зокрема припинення ефіру каналу АТН», - сказали організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гершко Кауфман Показати IP 6 Червня 2012 19:05
З перерахованих ворогів - три пархатих жида.
Думка2012 Показати IP 6 Червня 2012 20:34
Найперший ворог всередині - це фінансова залежнгість; тому що замовні, проплачені публікації читачу не потрібні. Друкована, насамперед, преса занепадає через друк прихованої реклами та піару.
Stlantiy Показати IP 6 Червня 2012 21:41
Анатолій Могильов молодець!!! Татарськи самозахвати на Ай-Пєтрі БеТеерами привів в порядок за 2 години.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus