USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

З Осіпова зняли догану, але погрожують виключенням

21 Травня 2012 10:29
Бюро луцького осередку ВО «Батьківщина» попередило заступника голови фракції цієї політичної сили у міськраді Андрія Осіпова про можливість виключення із партійних лав.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал із посиланням на «офіційну точку зору членів міськорганізації».

Нагадаємо, Андрій Осіпов отримав вже загалом дві догани по партійній лінії. На цей час, за інформацією видання, з нього одну з них уже зняли. Але, водночас, попередили про можливість виключення із лав.

Мовляв, готуючи рішення, пан Осіпов зовсім «не враховує їх потенційний негативний вплив на окремих членів депутатської фракції «Батьківщина»

«Зокрема, через підтримку чергової ініціативи депутата Осіпова, роботу у минулому році втратив батько трьох малолітніх дітей, наш колега Тарас Бас», - заявляють у луцькій «Батьківщині».

Водночас у політичній силі занепокоєні «дружбою» Осіпова з депутатом міськради, екс-мером Богданом Шибою, якого назвали «духовним батьком» конфліктності депутата.

Якщо ж Андрій Осіпов «не виправиться», то йому погрожують заходами дисциплінарного впливу – «аж до виключення його з лав партії «Батьківщина» та фракції у Луцькій міській раді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Стас Показати IP 21 Травня 2012 10:43
І чого вони панькаються з цим вискочкою Осіповим? Давно вже треба було його гнати з фракції та партії разом із Грицюком. Політичних повій, геть!!!
веселий Показати IP 21 Травня 2012 10:55
налякали йожика голою попкою) йому та парітя і фракція, як зайцю стоп сигнал)
Дмитро Показати IP 21 Травня 2012 15:21
Знаючи Осіпова, переконаний що він вже має запрошення в інші партії, бо чесні і принципові бійці потрібні скрізь. Крім, звісно БЮТу
Дмитро Показати IP 21 Травня 2012 16:49
Знаючи Осіпова, переконаний що він вже має запрошення в інші партії, бо чесні і принципові бійці потрібні скрізь. Крім, звісно БЮТу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus