USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Войтовича попросили навести порядок у раді

29 Грудня 2011 13:57
Депутати Волиньради Валентина Блінова та Сергій Слабенко звернулися до голови Волиньради Володимира Войтовича з проханням навести порядок у певних фракціях. Мовляв, окремі обранці громади голосують чужими картками.
Про це йшлося 29 грудня під позачергової сесії ради.
Зокрема, Блінова звернула увагу голови на те, що депутатів Степана Івахіва та Олега Батюка у залі немає, але їх картки – активні.
Її підтримав «нашоукраїнець» Слабенко. «Фракція Партії регіонів сидить дуже компактно і їх легко порахувати. І ми можемо бачити, що картки деяких «регіоналів» активовані, але їх нема у залі», ‒ зауважив він.
Він запропонував,аби Войтович звернувся до керівників фракцій із проханням контролювати внутрішню дисципліну. «І минулого разу я просив вас блокувати картки депутатів, яких немає в залі. Ви мене не почули», ‒ зазначив обранець громади.
Голова ради прислухався до колег та попрохав керівників фракцій підтримувати дисципліну.
Нагадаємо, у сесійні ній залі під час першого пленарного засідання 8-ої сесії облради теж працювали «кнопкодави».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здрасте Показати IP 30 Грудня 2011 00:26
А хто такий Войтович?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus