USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинський «УДАР» завершує «полювання» на корупціонерів*

28 Вересня 2012 14:14
Волиняни надіслали обласному осередку партії «Український Демократичний Альянс за Реформи Віталія Кличка» 184 звернення про корупційні вчинки чиновників та посадовців. Перевірятиме цю інформацію Антикорупційне бюро, яке «ударівці» планують створити відразу після парламентських виборів.

Про це йшлося 28 вересня під час прес-конференції очільників політичного об’єднання.

Так, заступник керівників Луцької міської організації «УДАРу» Юлія Кухарчук розповіла, що знищення корупції в Україні – це чи не найголовніша мета діяльності партії. «Це ганебне явище потрібно видалити на всіх рівнях: починаючи від хабарів для лікарів і завершуючи корупційними рішеннями в парламенті», - зауважила вона.

Також Кухарчук повідомила, що нині до «УДАРу» надійшло 184 звернення про факти корупції. «Ми розмістили їх на сайті і далі їх перевірятиме Антикорупційне бюро. Ми маємо імена авторів звернень і тих, хто бере хабарі або не робить нічого, поки не віддячать», - додала політик.

Окрім цього, до слова запросили лучанина Валерія Білоуса, автора одного з звернень, які надійшли до «УДАРу». Він розповів, ніби в Луцькому вищому професійному училищі звільнили 17 людей, «які говорили правду», а керівництво закладу буцімто розкрадає гроші з так званого батьківського фонду. «В училищі вершать злодіяння», - висловився чоловік.

Кандидат в народні депутати України в окрузі № 22 та голова виконкому Волинського «УДАРу» Ігор Алєксєєв подякував Білоусу за сміливість та мовив: «Якби в Луцьку було 100 таких людей, то ми б корупцію на половину зменшили».

Водночас він сказав, що надіслані волинянами звернення підтверджують, що ідея створення Антикримінального бюро - це не політичний популізм. «Це абсолютно практична схема, яка може працювати. І є яскравий приклад - це Грузія, де за спробу дати хабаря ДАІшнику садять у в’язницю», - зазначив політик.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вано Показати IP 28 Вересня 2012 15:00
..."є яскравий приклад - це Грузія", -там хорошо, там тепло...
Чеширский Кот Показати IP 28 Вересня 2012 15:12
Начните со своих доблестных членов.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 28 Вересня 2012 21:31
Для начяла с братцамі Клічкамі стоіла би разабрацца, карубцианєрамі ат бокса. Фсє тітули пріватізіравалі, панімаєш!
Love Показати IP 28 Вересня 2012 15:35
А що Юлія Кухарчук вже не "Молода Українка", а "УДАРна"?! :)
**** Показати IP 28 Вересня 2012 17:50
Бідний нещасний Алексіїв , як тобі важко судячи з фото . Продаєшся різним хазяйвам і ніц не вартуєш...
1 Показати IP 28 Вересня 2012 19:44
чому ви чіпляєтесь до Алексеева ви ж добре знаєте що він злидар без копійки без освіти , то чому вас дивує що він продається усім хто заплатить не те що більше а просто заплатить. Відчепіться від нього .....
:-) Показати IP 29 Вересня 2012 10:30
Швидше б вже ці вибори, а то так задовбали ці вистави дешеві, нічого не варті слова..., до речі а цей кандидат зуби вставив?, зараз багато говорять про охайність і зовнішний вигляд людини, судячи з фото кандидата в нардепи можна сказати , що він прийшов на кастинг водіїв на КАМАЗ, а не в нардепи:-)
111 Показати IP 29 Вересня 2012 10:49
"«Ми розмістили їх на сайті і далі ..." - ну, зайшов я на ваш сайт. де той список?
простий Показати IP 2 Жовтня 2012 12:27
я був впевнений, що проголосую за УДАР, але в коментарях по криміналу з депутатом регіоналом ОДА прочитав відгук представника УДАРУ, який запрошує "нечистого" депутата регіонала перейти до УДАР і відразу розчарувався!!! Я знав цього депутата регіонала, як непорядну людину - шахрая!!! То ж про яку боротьбу з корупцією Ви говорите, якщо в свої ряди запрошуєте "ЛАЙНО"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus