USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вікторова відпустили

24 Жовтня 2011 19:17
Депутата Волинської облради із фракції «Свободи», екс-директора Луцького спецкомбінату Олександра Вікторова, якому правоохоронці закидають одержання хабарів, відпустили на волю. Луцький міськрайонний суд 24 жовтня постановив звільнити депутата з-під варти в залі суду.
Держобвинувачення просило суд продовжити Вікторову термін перебування за ґратами. На думку слідчих, депутат продовжуватиме злочинну діяльність, зокрема тиснучи на свідків.
Однак Феміда повважала, що затримання Олександра Вікторова нібито суперечило вимогам законодавства. Окрім того, депутат навряд чи переховуватиметься від слідства чи тікатиме за кордон, адже у нього вилучили закордонний паспорт і паспорт громадянина України.
Зрештою, суд постановив звільнити Вікторова з-під варти безпосередньо в залі суду. Тож депутата зустріли радісні родичі.
Нагадаємо, у прокуратурі вважають: на луцькому міському кладовищі у селі Гаразджа бронювали місця під могили за тисячі гривень ще живим людям , а до часу їхньої смерті на купленій території встановлювали чужі хрести, вінки та скорботні стрічки.
«Винагороду» за цю послугу буцімто отримував і тодішній директор Луцького спецкомбінату Олександр Вікторов.
Депутат здався правоохоронцям 11 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
СТЬОПА Показати IP 24 Жовтня 2011 23:25
скоти
от будущих покойников Показати IP 24 Жовтня 2011 23:39
Свободу Александру Викторову!
голос раскаявшейся совести Показати IP 25 Жовтня 2011 09:48
ну лоханулся...ну хапнул...с кем не бывает...на покойничках бабла срубил...простите...я еще пригожусь нэзалежной свободе...
о Показати IP 25 Жовтня 2011 10:15
так хочеться процитувати класика "нехай живе наш суд - самий гуманний суд у світі."
Микола Показати IP 25 Жовтня 2011 10:35
Після заяви, поламає мікрофони в залі облради - отримав справу, після хзаяви про складання повноважень отрмав шанс "відмазатись"... Діалектика, однако.
я все знаю) Показати IP 25 Жовтня 2011 15:14
Гуманність нашого суду вже була неодноразово доведена кількістю хабарників у самих судах. Мєнти не з тих почали, з Сашки касу полюбому збрили, а тоді випустили.
Наконечний Показати IP 28 Жовтня 2011 14:07
Хабарі брали при Цетнарі. він проплатив вдсбез за те, щоб йому звільнили місце щоб монополізувати похоронний бізнес у луцьку, щоб все купували через його приватну похоронку, що через дорогу від спецкомбінату.
українець Показати IP 28 Жовтня 2011 17:05
Все,Вікторова відпустили.Зверніть увагу,як змінились коментарі.Всі винні,а не хабарник Вікторов,проти якого кримінальна справа відкрита.Знаю дуже добре Наконечного,може і брав,але підлістю ніколи не вирізнявся.Вікторова,або його соратників по партії задавила жаба,що чесні і порядні люди ще є?Приказка діє - найкращий захист - це напад, на будь кого.Що було то було - відповідати ,але треба мати мужність, за свої вчинки.Злодій по фактах,хабарник-це Вікторов,а далі знову хай розберуться відповідні органи.
Мэнти Показати IP 2 Листопада 2011 19:35
давай 5 шт зелені - відкриєм справу на любого!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus