USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вето Романюка депутатам «не по зубах»

10 Травня 2012 14:14
Обранці луцької громади не подолали вето міського голови Микола Романюка. Для того, аби це зробити, потрібні голоси 34 депутатів. Однак «за» висловлювалися 15-26.
Невдала спроба подолання вета мера відбулася 10 травня під час позачергової сесії ради.
Власне Романюк заблокував рішення про відмову в наданні громадянам Сергію Буйняку, Василю Гаврилюку та Олегу Савчуку у власність трьох ділянок на вулиці Єршова та громадянці Людмилі Войтанович на вулиці Гущанській. У проектах рішень вказано, що земля їм потрібна для «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».
Ще одне заветоване рішення: про включення нежитлового приміщення загальною площею 39,0 метрів квадратних на вулиці Червоного Хреста, 16 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу.
Обранці громади голосували майже без обговорення. Лише під час розгляду «приватизаційного рішення» позафракційний Богдан Шиба попросив підтримати рішення про включення приміщення до приватизаційного списку, бо йдеться про малу приватизацію. «Продати комплекс не вдасться, бо там є пункт громадського правопорядку. А тут підприємець працює і використовуватиме за призначенням», ‒ зауважив він.
Зі слів Шиби, приміщення продадуть за 150 тисяч гривень. «Треба не чинити перешкоди, коли людина хоче ефективно використовувати приміщення», ‒ висловися він.
Однак жодне із заветованих мером рішень не набрало необхідних 34 голосів. «За» висловлювалися 15-26 обранців громади.
Тож прохачам відмовили у наданні землі, а приміщення на Червоного Хреста, 16 поки не продаватимуть.
Щоправда, згідно з Регламентом ради, депутати можуть повернутися до розгляду цих питань, якщо до них звернуться повторно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люба Показати IP 21 Травня 2012 18:33
Для Романюка гроші важливіше за все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus