USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В ОДА спростовують, що губернатор потрапив у ДТП

3 Січня 2012 10:34
Тернопільська облдержадміністрація спростовує інформацію про те, що голова ОДА Валентин Хоптян 31 грудня, напередодні Нового року, потрапив у ДТП.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби з приводу інформації, розповсюдженої одним із місцевих сайтів та поширеної згодом іншими інтернет-виданнями, - пише ЗІК.

«Інформація щодо дорожньо-транспортної пригоди, яка начебто сталася за участю голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна 31 грудня на території Хмельницької області, не відповідає дійсності», – сказано у повідомленні прес-служби облдержадміністрації.
У ньому підкреслено, що Валентин Хоптян разом із дружиною 31 грудня перебував у гостях у родичів на Київщині. При цьому для поїздки він використовував свій приватний автомобіль.
«Ймовірно, що підставою для поширення в Інтернет-ресурсах цієї інформації послужило те, що в Хмельницькій області в дорожню пригоду потрапив автомобіль «Toyota Land Cruiser», що належить одній із тернопільських комерційних структур», – відзначили у прес-службі.
Раніше повідомлялося, що в суботу, 31 грудня, на Хмельниччині сталася аварія за участю службового автомобіля голови Тернопільської ОДА. За інформацією тернопільського інформаційного ресурсу, прямуючи в напрямку Чемерівців, звідки родом Валентин Хоптян, «Toyota Land Cruiser» виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автомобілем таксі «ВАЗ 2109». Від отриманих травм пасажир таксі загинув на місці, а водій «дев’ятки» та ще одна пасажирка потрапили у лікарню.
За неофіційною інформацією, автомобіль голови ТОДА зник з місця події, а в ньому начебто перебували Валентин Хоптян та його дружина – голова Гусятинської районної ради Надія Хоптян.
Працівники міліції уже встановили особу водія, якого підозрюють у скоєнні ДТП на Хмельниччині, у якому загинула людина. «За попередніми даними, престижна іномарка, яка належить одній з комерційних структур, деякий час перебувала в користуванні Тернопільської ОДА, але договір оренди було розірвано і автомобіль повернуто власникам», – зазначено у повідомленні відомства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яник Показати IP 3 Січня 2012 11:01
А ви вже пишете так, щоб люди подумали, що то наш губернатор потрапив в аварію. що за люди, нічого немає святого.
зaгрeб Показати IP 3 Січня 2012 14:01
Ти дeбил?Проспись хвaтит жрaть.Нормaльныe люди ужe дaвно знaют о кaком губeрнaторe идeт рeчь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus