USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Українського депутата затримали в Ізраїлі

15 Квітня 2012 16:57
У ніч на 15 квітня в одному з готелів у центрі Тель-Авіва затримали «відомого українського парламентарія» за сімейний скандал, влаштований в номері.
Про це повідомляє Українська правда.
Як ідеться у повідомленні, з номера, в якому проживав український політик разом із дружиною і дитиною, лунали шум і крики.
Приїхавши за викликом, поліцейські затримали чоловіка за підозрою в сімейному насильстві. Його доставили у відділення поліції на вулиці Дізенгоф у Тель-Авіві.
Сайт Ynet повідомляє, що незабаром про те, що трапилося, стало відомо в МЗС України. Представники українського дипломатичного відомства здзвонилися зі своїми ізраїльськими колегами і попросили посприяти у звільненні політика, який володіє дипломатичною недоторканністю.
Його перевезли на територію посольства України і найближчими днями відправлять до Києва.
У публікації не називається ім'я політика, який опинився в центрі скандалу, проте наголошується, що він «очолює одну з важливих комісій у парламенті України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тимур ДУШКО, журналист Показати IP 15 Квітня 2012 17:20
А что здесь думать, на сайте верховной рады сейчас действует 4 временные комиссии)) 1.Лічильна комісія Верховної Ради України шостого скликання - голова Шершун Микола від Литвина 2.Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з питань Автономної Республіки Крим - голова Дейч Борис від Партії Ригианалів 3.Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування обставин, що призвели до ситуації, яка склалася довкола ЗАТ "Індар" - голова Плохой Ігор від Партії Ригианалів 4.Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування дій працівників органів внутрішніх справ України під час реалізації конституційного права на свободу мирних зборів учасниками мітингу 24 серпня 2011 року в місті Києві - голова Кириленко В'ячеслав Анатолійович від наша Україна - Народна самооборона...
йолка до Тимур ДУШКО, журналист Показати IP 16 Квітня 2012 09:49
якби був опозиціонер сто пудово вже б весь світ знав, а так приховують. отже ригіонал, литвинівець або камунізд.
Лара Показати IP 16 Квітня 2012 15:33
Так все засекречено, мабуть син нашого презедента, або Азарова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus