USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Вікторова не хочуть забирати мандат

27 Грудня 2011 17:06
Депутати Волиньради не підтримали рішення колеги Олександра Вікторова про дострокове припинення депутатських повноважень під час сесії 27 грудня.
Так, Вікторов хотів скласти свої повноваження у зв’язку з особистою заявою про це. Він був обраний в багатомандатному виборчому окрузі від Волинської обласної організації ВО «Свобода».
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук сказав, що його фракція та депутатська група «Нова Волинь» не підтримуватиме рішення Вікторова. Мовляв, хочуть бачити Вікторова особисто, щоб він сам пояснив своє рішення.
На таку заяву губернатора головний «свободівець» Анатолій Вітів сказав: «Не треба лукавити. Те, чим ви зараз займаєтесь, – це лукавство».
Голова постійної комісії, яка розглядала це питання, Володимир Навроцький зазначив, що таке рішення депутата – його особиста справа. «Закон не вимагає його присутності. Тим паче, що він в заяві попросив зробити це без його присутності», ‒ додав Навроцький.
Але депутати таки дослухалися до пропозиції губернатора і не проголосували за складання повноважень Вікторова. Отже, за рішення проголосував 21 депутат, 3 – проти, 4 – утрималось, а 43 не голосувало взагалі.
Нагадаємо, що Вікторову, який є директором комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» інкримінують вимагання хабара 1,3 тисячі доларів.
Його затримали 28 вересня співробітники відділу Державної служби з боротьби з економічними злочинами.
Загалом після розгляду його справи у суді, 24 жовтня його таки відпустили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Прохожий Показати IP 27 Грудня 2011 17:38
Оце п...ц...
м. Показати IP 27 Грудня 2011 21:02
депутати, даби заявити холуйську позицію , болт ложили на волю та право людини. коміки. коли вже цирк цей на Великій Волині закінчиться.
Знаючий Показати IP 28 Грудня 2011 00:03
За закликом БП обласна рада порушила Конституцію України (ст 19. ч 2) Я маю право позиватись до облради. Выкторов маэ право бути присуьный, але не зобов'язаний (ст 19.ч.1). БОРЕСЕ ПЕТРОВИЧУ,Вікторов намагається вивести процес з полвтичного поля у правове, в те поле, де ви програєте, не робіть цирку, я вам віддічу - клчнусь!!!
базарник Показати IP 28 Грудня 2011 07:35
Чого ви його фото постійно подаєте на фоні решітки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus