USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцькраді може з’явитися нове управління

13 Грудня 2012 15:49
Ідею створити управління туризму та промоцій підтримали члени «міжнародної» комісії Луцької міської ради.

Проект рішення ухвалили на засіданні постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 13 грудня.

Про важливість розвитку туристичної галузі у місті розповіла начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради Наталія Бунда. Мовляв, окрім інформації про те, що Луцький замок входить до семи чудес України, про наше місто нічого не відомо подорожуючим і його немає на національній туристичній мапі.

Щодо цього голова комісії Павло Данильчук зауважив, що розглядати питання про створення управління туризму і промоцій було б доцільніше після прийняття бюджету міста на 2013 рік.

Утім, усі інші члени комісії проекти рішення щодо розвитку туризму у місті підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Маня Показати IP 13 Грудня 2012 15:56
Скажіть,скільки ще дармоїдів будуть утримувати на своїх плечах платники податків, які чесно працюють.Дійсно таке управління вкрай необхідне, кому воно потрібне вам, відмивати бабло.Краще ще одного дитячого садочка відкрийте, гроші на медицину спрямуйте, щоб можна було безоплатно надаи людині першу медичну допомогу.Досить одного управління у справах сімї і молоді, це дармоїди сидять, штани протирають в теплі і ситі,колишній
Чеширский Кот Показати IP 13 Грудня 2012 15:56
Наталю в начальники!!!
Інна Показати IP 13 Грудня 2012 16:22
А хіба сфера управління туризмом до сьогодні не входила в компетенцію жодного з і так численних управлінь? А промоції - є ж ціла організація "Луцькреклама". От можуть не просто гроші за рекламу на бордах брати, а якраз і зайнятись РЕКЛАМОЮ ЛУЦЬКА. Маня має рацію на 100%.
Нюся Показати IP 13 Грудня 2012 17:00
Доти в державі буде безлад, доки кожен двірник буде вважати себе мудрішим за лікаря, повар розумнішим за кібернетика і т. д. Шановні дописувачі ото ви все знаєтє, усє вмієте, а чомуж самі нічого корисного не зробили для міста? Мабуть за коментарями немає часу?!
Лариса Показати IP 13 Грудня 2012 17:22
Гнати у шию таку раду разом з мером, якщо навіть думки такі з'являються! Криза на дворі, а вони все роздувають і роздувають штати!!! Ау - "людяний", вас не для цього обирали!!!
опа Показати IP 13 Грудня 2012 17:31
Так вона ж і хоче його очолити, ха
джон Показати IP 13 Грудня 2012 18:56
найдурніші живуть в луцьку і на волині,вибори показали,хвала деблоідам.
Лучани Показати IP 13 Грудня 2012 22:50
У всіх сферах міста проходить скорочення, а міська рада все розширяється. Ото хороший дбайливий мер, хоче працевлаштувати всіх своїх родичів... Молодець, але міська рада не рукавичка, може всіх і не вмістити, що тоді буде? Га?
Я Показати IP 14 Грудня 2012 08:26
Це все за наші податки. В країні криза а Романюк робить посаду для Наташі. Старається. А управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради робить те ж що має робити новостворене.
Леся до Я Показати IP 14 Грудня 2012 08:51
У тому то і справа, що має, але ж не робить. Зібралось там зміїне кодло та поїдають один одного. Не знають, чим зебе зайняти у робочий час. А на тих, хто хоче працювати, накидаються усім кодлом, аби не виділялись та були такою ж сірою масою, як самі - безхребетні, безініціативні та ліниві.
Стасик до Я Показати IP 14 Грудня 2012 09:23
Для власного самоствердження гордо написано Я. Твого Я, хватає хіба що на анонімні коменти. Ото сидиш, захлинаючись власною жовчу, пітнієш від спроби написати якусь розумну думку, а власна заздрість та озлоблення здатна виливати тільки бруд.
Ooooo до Стасик Показати IP 14 Грудня 2012 11:55
Бачу ната тебе за живе заділо.
=== Показати IP 14 Грудня 2012 08:53
Молодці, що створюють. А ви чого паритесь? Що з ваших кишень будуть їм зарплату платити? Заздрите, що не ви будете очолювати управління?
От так Показати IP 14 Грудня 2012 09:33
Не потрібно ображати ні двірника, ні кухаря. А на рахунок нового управління, так нехай створюють його в межах наявних працюючих та коштів. Мало що кому захочеться. Є відділ з міжнародного туризму, викресліть слово міжнародного і буде "народного" туризму.
Скаут Показати IP 14 Грудня 2012 10:33
Когда же бунда уже нажрется наконец то, все ей мал и мало денег... А романюк все это покрывает, ему отдельное фе. Все знают почему он взял бунду на работу? Не за управленские качества, поверте
Толян до Скаут Показати IP 14 Грудня 2012 15:01
Видать тебя изжога от собственной злости и зависти замучала. А считать чужие денежки дело не благодарное и занимаются этими подсчетами те, кто не научился сам зарабатывать. Кстати, для алчных, зарплата начальника отдела (управления) немного больше 1500 грн.
Скаут до Толян Показати IP 14 Грудня 2012 16:25
Почему если речь идет о тебе ты все время о зависти начинаеш. Натаха, я те не завидую. Кстати, зарплата это не единственный зароботок. А насчет "сам зарабатывает" так это далеко не о тебе. Все мы прекрасно знаем как ты устроилась на эту работу и какой мальчик на побегушках ее за тебя делает.
Волинянка Показати IP 14 Грудня 2012 11:14
Капец, кругом по організаціях викидають людей, оптимізація, так в них це називається, а чиновники роздувають свої штати, створюючи нікому не потрібні управління,щоб посадити туди всіх своїх родичів ы кумів.Хай цю функцію дадуть управлінню у справах сім"ї та молоді,де сидять кавуся попивають,аде не роблять нічого-воно мені нагадує советской комсомол.Господи, коли ми,нарешті, простий люд зможемо щось та змінити у нашій бандитській державі,де діють вовчі закони на всіх щаблях влади
ВІТАЛІЙ Показати IP 15 Грудня 2012 19:04
Вважаю ,що відповідна організація потрібна в Луцьку , для того шоб показати красоту нашого міста,але це має бути комунальне підприємство,яке буде працювати на самофінансуванні.Звичайно ,місцевий бюджет напочатках має забезпечити діяльність організаціі,в подальшому все має бути пропорційно наоборот.Весь світ заробляє величезні гроші на туризмі,Луцьк може бути одним з багатьох.Кадрове питання в цій сфері першочергове.Це мають бути профі з досвідом роботи,(звичайно не совковим)Може нарешті позносять всякого роду базари і базарчики біля памяток історіі нашого краю.
ваня Показати IP 15 Грудня 2012 19:15
хто купив цей сайт.таке враження що якомусь мойші створення такого органу в міській раді завадить в подібному бізнесі.Зробимо Луцьк європейським -ТОЧНО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus