USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У луцькій мерії хочуть написати лист МЗС щодо польського консульства

28 Серпня 2012 16:33
Аби роз’яснити ситуацію із польським консульством у Луцьку, депутати міської ради хочуть звернутися до Міністерства закордонних справ України. Мовляв, МЗС напряму зв’яжеться із Польщею.

Про це йшлося 28 серпня під час засідання «молодіжної» комісії у стінах луцького муніципалітету.

Звернення до Міністерства закордонних справ України підготував депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко. Як пояснив автор проекту, він хоче, аби Міністерство звернулося до поляків, щоб вони чітко роз’яснили, яка ситуація зараз із генеральним консульством Республіки Польща у Луцьку.

За словами Григоренка, у зверненні луцькі депутати подякують полякам за роботу консульства і підкреслять необхідність і користь його діяльності. Також повідомлять про проблеми, які виникли навколо його діяльності останнім часом і попросять проінформувати, як воно далі працюватиме, і хто ним керуватиме.

Завтра під час сесії міської ради депутати розглядатимуть це питання і, ймовірно, спільно направлять звернення до МЗС.

Нагадаємо, 1 серпня генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку опинилося в епіцентрі міжнародного скандалу. Там нібито діяло злочинне угрупування, яке займалося видачею шенгенських віз для осіб, яким заборонено в’їзд до цих країн.
10 серпня МЗC Польщі звільнило увесь персонал польського консульства у Луцьку, а генерального консула відсторонили від посади.
А днями у селищі Голоби, що на Волині, з різницею у півгодини трапилося дві дорожньо-транспортні за участю громадян Республіки Польща. Одна з них ‒ за участю консула Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
kollega Показати IP 28 Серпня 2012 16:46
Григоренко - молодець! В лайно не лізе, як той, що збирав гроші для японців. Найініціативніший депутат, активіст, жураналюга, а де журналісти, там розум, там прогрес, там креативність, там тремтять від страху і пісяють в штани чиновники. Сергію, ату їх, ату!
Чеширский Кот Показати IP 28 Серпня 2012 17:15
Разве консульство перестало выполнять свои функции? Или у нас в городе нет других проблем? Что еще может волновать депутата?
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2012 20:37
Да, Гриогоренко - молодець, активний хлопець. Варто ще підготувати звернення до НАСА та ЄКА, щоб вони чітко роз"яснили, які площі ділянок і кому сьогодні вже розпродали на Місяці. Це ж дуже важливо для нашого міста!
Ольга Показати IP 29 Серпня 2012 09:37
Безглузде звернення. Невже МЗС Польщі не розбереться в ситуації, що склалася без цього звернення? Якщо такий активний депутат, то він був раніше? Невже не знали в Луцьку про "справи", які легко вирішувало консульство? Тоді б ваше звернення було вчасним, а тепер до чого воно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus