USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Ковелі вже 5 років ніяк не можуть позбутися 3-х доріг

23 Квітня 2012 18:01
Уже майже 5 років намагається передати частини трьох автомобільних доріг з комунальної у державну власність мерія Ковеля. Наразі готує звернення до найвищих державних інстанцій, які можуть радикально вплинути на ситуацію: на ім’я Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Про це інформує Проковель.
Так, мерія Ковеля вже майже п’ять років намагається передати частини трьох автомобільних доріг з комунальної у державну власність відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2007 року «Про перебачу частини автомобільних доріг у державну власність».

За словами керівника міського відділу комунального господарства Олександра Балака, під розпорядження Кабміну підпадають автотраса Ковель-Чернівці-Тереблече(на Бухарест), Ковель-Володимир-Волинський-Жовква, автомагістраль Седлище-Камінь-Каширський-Ковель, а далі на Колодяжне-Локачі-Горохів.

У Ковелі перша дорога перетинає вулиці Брестську- протяжністю 2,25 кілометра, Ярослава Мудрого – 2 кілометри, Тимошенко – 1,4 кілометра, Ольжича – 1,3 кілометра та Луцьку – 2,05 кілометра. Загальна її протяжність становить 9 кілометрів. Друга автомагістраль торкається вулиці Володимирської на відрізку у три кілометри. І маршрут третьої проліг через вулицю Ватутіна. Її протяжність – 2 кілометра.

Відповідно до вимог передачі проїжджих частин доріг створили комісію, яка обстежила об’єкти передачі, що належать Ковельській міській раді. Зокрема, погодилася підписати акт приймання – передачі.
Однак, згодом з’ясувалося, що начальник Служби автомобільних доріг в області не забажав ставити власний підпис на документі. Про причини своєї незгоди Ковельську мерію він не повідомив.

На чолі з керівництвом Ковеля чиновники звертались до різних інстанцій. Неодноразово писали до губернатора Волині Бориса Клімчука, у службу автомобільних доріг в області, однак результату це не дало.
Наразі готують звернення до останніх державних інстанцій, які можуть радикально вплинути на ситуацію: на ім’я Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова. А поки вирішуватиметься подальша доля автомобільних трас, обслуговування та ремонт цих частин доріг маю проводити комунальні служби міста за рахунок місцевого бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 23 Квітня 2012 22:17
На одному з волинських сайтів з'явились римовані рядки, присвячені ковельським урядникам. Спочатку розмістили це: http://s2.ipicture.ru/uploads/20120423/aIgpKRCw.jpg а у відповідь отримали таке: http://us.ua/767846/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus