USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Шведська торгова рада розгляне можливість співпраці з Луцьком

26 Жовтня 2012 13:39
Голова Шведської торгової ради в Україні зустрілася з луцькими посадовцями. Присутні обговорили можливості співпраці та інвестування проектів розвитку міста.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сьогодні у міській раді відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка, начальників управлінь економіки Любові Ковпак і міжнародного співробітництва та туризму Миколи Іванюка з головою Шведської торгової ради в Україні Гуніллою Хульт.

Чиновники обговорили питання налагодження співпраці Луцька з Шведською торговою радою в Україні. Присутні розглянули можливість впровадження інвестиційних проектів розвитку міста. Зокрема, в економічній та торгівельній сферах, туристичній галузі та охороні здоров’я. Йшлося також і про ширше залучення до співпраці представників бізнесу. Тому на наступну зустріч запросять підприємців.

Гунілла Хульт розповіла, що побувала на акціонерному товаристві «СКФ Україна» і у неї склалося позитивне враження від діяльності підприємства.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що це - хороший приклад ефективно вкладених інвестицій. Градоначальник запропонував обмінятися пакетами пропозицій, які дадуть у майбутньому можливість налагодити тісну співпрацю.



Довідково:

Шведська торгова рада має представництва у 60 країнах світу, сприяє експорту товарів, продуктів та послуг із Швеції. Допомагає розвиватися шведським компаніям на міжнародному ринку. Основними напрямками її діяльності є експортна інформація, розвиток експорту, експортний консалтинг.

Це - державне агентство, підпорядковане безпосередньо Міністру торгівлі Швеції. До його функцій входить надання практичної допомоги шведським експортерам та інвесторам у сфері освоєння нових ринків; забезпечення офіційних візитів, пов'язаних з розвитком двостороннього торговельного співробітництва, організація бізнес-форумів, семінарів та інших заходів, спрямованих на просування шведського експорту до країни перебування (виконують представництва).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2012 14:49
шведи...тікайте далі звідси, бо це не країна-а маразм, не хочу, щоб ще далі позорилися...,вже і так зпозорені на с-ки,що жах, ще й самі опозоритеся,що з цими "святими" діло маєте,це ж жах, а не місто стало!!!
Александр Показати IP 27 Жовтня 2012 23:35
Вот при Шибе был город- так город! Красота сплошная! Окно в Европу! Везде велосипедные дорожки...а сейчас? Нам ли, свиньям, позориться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus