USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Сесія Волиньради провалилася. ФОТО

26 Серпня 2011 13:47
Сесія Волинської обласної ради, запланована на 26 серпня, не відбулася: через відсутність членів депутатської групи «Рідна Волинь», яку очолює депутат Борис Клімчук, не виявилося кворуму.
Хоча сесія мала розпочатися о 10-й ранку, голова ради Володимир Войтович разом зі своїм заступником Валентином Вітром, прийшли із запізненням. Голова запропонував провести реєстрацію, і на табло висвітилося, що присутній лише 21 депутат.
Серед тих, хто прийшов на сесію, були зокрема депутати від ВО «Батьківщина», хоча і в не повній кількості, від ВО «Свобода», «За Україну», партії «Наша Україна», а також «регіонали» Олександр Курилюк і Андрій Мельник.
Оскільки кворуму не було, Войтович покинув сесійний зал, не вислухавши зауваження та пропозиції присутніх колег. Вони у свою чергу влаштували депутатські збори та висловлювали своє обурення зривом засідання.
«Це показує їхнє небажання працювати прозоро перед народом, робити щось людське», – зазначив депутат Анатолій Вітів. Він припустив, що відсутність кворуму пов’язана з тим, що на сесії мали розглядатися питання пов’язані з подання прокуратури щодо ймовірних земельних порушень, до яких причетний голова ОДА Борис Клімчук.
«Прикро, якщо вже спрогнозували, що сесія не відбулася, то цивілізовано треба було повідомити всім. А то я, розумієте, їду з Києва, поспішаю, аби бути учасником сесії. Тому ці фарси-ігрища, які проводить Борис Петрович, на превеликий жаль, йде в нього на поводу голова обласної ради, – я вважаю, неправильні», – зазначив депутат Анатолій Грицюк.
До слова, до трибуни виходив і волинянин Віктор Повх з Локачинського району. Він приїхав, аби розповісти прокуратурі і керівництву області про бюрократичну тяганину з виплатою соціальної пенсії його матері-інваліду. Однак озвучувати проблеми було нікому.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
WEGER Показати IP 26 Серпня 2011 14:59
Як таке може бути? Цеж їхня робота, навіщо ми їх обирали? А спробуйте ви не вийти на роботу!!
сервачок до WEGER Показати IP 26 Серпня 2011 19:00
ВН так і зробили, ще й сайт відключили;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus