USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Податкова «трусила» «Флору» правомірно, ‒ прокуратура

21 Травня 2012 16:47
Порушень вимог чинного законодавства України податковою міліцією при обшуку в березні цьогоріч приміщення охоронної фірми, де розташована фірма «Феміда-Інтер», не допущено.
Про це повідомляють у прес-службі Волинської обласної ради.
Генеральна прокуратура України розглянула запит Василя Столяра щодо порушення законності службовими особами податкової міліції Луцької обʼєднаної державної податкової інспекції та повідомила, що оскільки «питання належать до компетенції органів прокуратури Волинської області, на підставі статті 121 Конституції України та статтей 13 і 15 Закону України «Про прокуратуру», його направлено для вирішення прокурору області, якому доручено організувати належну перевірку, прийняти рішення згідно з вимогами чинного законодавства та повідомити про вжиті заходи у спосіб і строки, передбачені Законом України «Про статус депутатів місцевих рад». Хід перевірки Генеральною прокуратурою України взято на контроль», ‒ пише виконуючий обовʼязки начальника Головного управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Ігор Пришко.

Депутату відповіли і з прокуратури Волинської області. Зокрема, у листі-реагуванні сказано: «Установлено, що 06.03.2012 прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами приватного підприємства «Флора» за частиною 5 статті 191, частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України, яку для організації досудового слідства скеровано Ковельському міжрайонному прокурору.

У справі створено слідчо-оперативну групу у складі слідчих прокуратури та оперативних працівників управління податкової міліції ДПС у Волинській області, які 22.03.2012, відповідно до постанови Ковельського міськрайонного суду від 20.03.2012 та на підставі доручення старшого слідчого Ковельської міжрайонної прокуратури, з додержанням вимог статтей 177, 181, 183, 188, 189 КПК України провели обшук в офісних приміщеннях, які фактично займає ПП «Флора», за адресою: місто Луцьк, вулиця Дубнівська, 36.
Порушень вимог чинного законодавства України під час проведення даної слідчої дії не допущено».

Нагадаємо, 22 березня податкова міліція провела обшук в приміщенні охоронної фірми «Феміда-Інтер», власником якої є депутат облради та бізнесмен Василь Столяр. За словами голови Держаної податкової служби у Волинській області Володимира Михалчича, для перевірки були всі необхідні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus