USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Після «сталінського» провалу – бандерівська хода

3 Січня 2012 14:24
У Нововолинську патріотичні сили міста 1 січня провели традиційну ходу та урочистий мітинг на честь дня народження провідника українських націоналістів Степана Бандери.
Про це повідомили у прес-службі облосередку «Свободи».
Урочиста хода проходила центральними вулицями міста і закінчилася урочистим мітингом біля символічної могили борцям за волю України.
«Двадцять років ми йдемо шляхом, визначеним Бандерою, до мети, вказаної Бандерою, несучи людям ідеї, досвід і приклад Бандери. Двадцять років ми боремося за право українців мати власну, національну державу і протиставляємося всім тим, що намагаються звернути українців з магістрального шляху нації, відвернути їх від вирішення цього головного завдання», – заявив під час мітингу депутат Нововолинської міськради Олексій Гольчук.

Нагадаємо, до мера Нововолинська та міськради 19 грудня надійшло звернення від низки громадських об’єднань із клопотанням про виділення місця для встановлення пам’ятника Сталіну.

Однак Нововолинська міськрада проголосувала проти виділення місця для встановлення пам’ятника Сталіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
) Показати IP 3 Січня 2012 14:38
то ви до Європи претесь, еге ж? а почитайте оь це... 25 лютого 2010 року Європейський парламент прийняв резолюцію по Україні в якій заявив, що Європейський Союз "глибоко шкодує щодо рішення колишнього президента України Віктора Ющенка посмертно нагородити Степана Бандеру, лідера Організації українських націоналістів (ОУН), яка співпрацювала з нацистською Німеччиною, званням "Національного Героя України"; сподівається у зв'язку з цим, що нове українське керівництво перегляне такі рішення і зберігатиме відданість європейським цінностям".Крім того, Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй щороку з 2008 по 2011 роки приймає резолюцію "Про недопустимість певних видів практик, які сприяють ескалації сучасних форм расизму, расової дискримінації та пов'язаної з ними нетерпимості". За резолюцію, що спрямована на боротьбу проти героїзації нацизму, проголосували 118 країн світу. В резолюції ООН будь яка героїзація членів усіх організацій (в тому числі і ОУН -УПА), які воювали проти країн антигітлерівської коаліції (і проти СРСР) вважається неприпустимою, і такою що не відповідає статусу члена ООН.
VSC до ) Показати IP 3 Січня 2012 15:17
А куда вы претесь? Обоснуйте, плизззз.
VSCку до VSC Показати IP 4 Січня 2012 20:02
Таким телепням як ти обосновувати не реально? Европарламент то ООН все нормально обмотивували. А ти якщо не доганяєш то краще не пхайся туда, займись чим небудь простішим.
Igor_vt до ) Показати IP 3 Січня 2012 16:34
Наш Президент В.Ф. Янукович дав Европі зрозуміти, що вона Україні не указ. Отже, шануймо власну і сторію та її ключові історичні постаті.
Хатуль Мадан до Igor_vt Показати IP 3 Січня 2012 20:05
Ха-ха! Добре врізав!
1111 до Хатуль Мадан Показати IP 4 Січня 2012 20:05
Да добре. Тільки Сама Україна також не буде. А Росія, Білорусь та Казахстан також не визнають Бандеру та його пришелепкуватих прибічників, так як і Європа. Так що ці мітиниги всі до одного місця, яке знаходиться у людини чуть нижче спини.
зaгрeб Показати IP 3 Січня 2012 15:14
Опять у комунистов бeдa.Никто нe любит дядю Срaлинa.
Хатуль Мадан до зaгрeб Показати IP 3 Січня 2012 20:06
Приїхала якось стара мама Петра Симоненка до нього в Київ у гості. Ходить по маєтку, дивиться на галявинки, альпійські гірки, будинок, 12 кімнат, камін, дорогі меблі… Каже: «От же ж як у тебе гарно, синку! От же ж ловко! Тільки краще нікому це все не показуй, бо ще прийдуть комуняки та заберуть!»
а Показати IP 4 Січня 2012 11:24
Опять беседа двух д...в!У дурачков нет ни праздников ни работы ни семей.
Изя Шнеерзон Показати IP 5 Січня 2012 09:33
А зачем редакция не прверяет информацию? Тупой повтор пресс-релиза политорганизации, которой, ну очень хочется реабилитировать тему, дурно пахнет. И так до сих пор не ответили на очень простой вопрос- а погромы будут?
Южный Моряк Показати IP 12 Січня 2012 15:34
А, чё Фотографии марша не выложили на всеобщее обозрение????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus