USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Осіпов готовий «гострити лижі» з «Батьківщини»

21 Травня 2012 15:45
Заступник голови фракції «Батьківщина» у Луцькій міськраді Андрій Осіпов готовий до виключення із партійних лав. Мовляв, має пропозиції про вступ до інших політичних сил.

Про це Осіпов розповів у телефонній розмові із «ВН».

Нагадаємо, у луцькій «Батьківщині» Осіпова попросили припинити готувати провокаційні проекти рішень, які мають «потенційний негативний вплив на окремих членів депутатської фракції «Батьківщина».

Інакше депутату пригрозили виключенням із фракції та партії.

Своєю чергою, Андрій Осіпов збавляти обертів наміру не має. «Не дивлячись на те, від кого б не виходила вимога припинити захищати демократичні принципи чи вимога не виконувати положення статута ВО «Батьківщина», я таку вимогу не буду виконувати як відверто антипартійну і незаконну», - заявив він.

Водночас переконує, що «морально готовий» виключенням із ВО «Батьківщина». «Шкода, звичайно, буде, бо я уже 12 років у цій партії. Шкода буде, але я буду боротися в тому числі за поновлення. Наразі розглядається також скарга на зняття другої догани», - додав депутат.

Андрій Осіпов розповів, що на цей час уже отримав декілька пропозицій про приєднання до інших партій. «Пропозиції є. Називати конкретні політичні сили – вважаю, що це непотрібно, бо не прийшов для цього час», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Макс Показати IP 21 Травня 2012 16:29
і кому тут цікавий той осіпов щоб про нього писати у новинах? чи грошики заплатив за піар?
Гена Показати IP 21 Травня 2012 16:52
Осіпов молодець!!!Має власну думку, розумний. То чому має слухати "стадо" Бютівців, які "продаються"?
марта Показати IP 22 Травня 2012 08:58
цей Осіпов цікавий .яскравий та мабуть щось робить для громади те що не подобаеться тим які звикли сидіти техесенько та нікому не дошкуляючи.
месник Показати IP 22 Травня 2012 10:10
від Гени і Марти мабуть сам Осіпов написав. Я за Макса
Julia Показати IP 25 Травня 2012 20:15
Якби Осіпов не був таким цікавим, ви б не читали статті про нього і не залишали б коментарі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus