USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Кличко у Луцьку розповів про політичний курс «УДАРу»*

23 Жовтня 2012 15:16
Партія «УДАР» зможе побороти корупцію влади і гарантує економічний та соціальний розвиток України у майбутньому.
У цьому запевнив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час свого візиту до Луцька 23 жовтня.

За словами Віталія Кличка, ця передвиборча кампанія – непроста. Однак, впродовж неї партії «УДАР» вдається дотримуватися всіх критеріїв та виконувати завдання, які політична сила зобов’язалася реалізувати. Саме це, на думку Кличка, з-поміж іншого, і вплинуло на те, що в «УДАРу» є підтримка та довіра народу.

Окрім того, Кличко зазначив, що цьогорічна передвиборча кампанія є найбруднішою. Мовляв, про це свідчить повсюдне використання адміністративного ресурсу та тиск влади і правоохоронних органів на інші політичні сили.
На думку лідера партії «УДАР», це – абсолютно неприйнятно. Мовляв, закон має бути для всіх однаковим, не залежати ані від доходів, ані від статусу.

Тож, саме над цим і працює політична сила, лідером якої є Віталій Кличко. Окрім рівності перед законом усіх громадян України, партія гарантує забезпечення народу робочими місцями, гідною зарплатнею, пенсією та соціальними послугами. За його словами, такого економічного розвитку можна швидко досягти. Про це свідчить досвід інших країн, які теж стали незалежними на початку 1990-х років.
Мовляв, після проголошення самостійності в Україні відхилилися від такого курсу, а в державі почала процвітати корупція, з якою необхідно боротися. Тож Віталій Кличко запевняє, що політична сила, лідером якої він є, у майбутньому зможе запобігти нечесності влади і звичці посадовців брати хабарі.

«Ми прийшли в політику не за грішми, не за посадами. Ми йдемо боротися за ідею, за правду. І ми хочемо жити в сучасній країні, ім’я якій – Україна. Це можливо, це від нас залежить, і ні від кого іншого. Ми взяли на себе таку відповідальність, і ми за це боремося», - підсумував Віталій Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus