USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ігор Палиця поспілкувався з лучанами. ФОТО*

25 Жовтня 2012 10:35
Мешканці будинку, що на вулиці Конякіна, 14а, поспілкувалися з кандидатом в народні депутати Ігорем Палицею. Зустріч відбулася 23 жовтня у дворі багатоповерхівки.

Найбільше людей цікавили питання благоустрою прибудинкової території біля їхнього будинку, ремонту даху та інших конструкцій дев`ятиповерхівки, але не обійшлося без запитань щодо політичних поглядів кандидата та його особистого життя.



Ігор Палиця наголосив, що зустрітися з мешканцями вирішив, насамперед, тому, що фонд «Новий Луцьк», засновником якого є нардеп, має на меті продовжити роботу після виборів до Верховної Ради України, тобто фінансувати забезпечення найактуальніших потреб лучан.

Як зауважила голова житлово-будівельного кооперативу №26 Валентина Семенюк, в будинку живе багато пенсіонерів і діток, тож, насамперед, варто подумати про благоустрій двору – лавки, спортивно-ігровий майданчик тощо. «Крім того, в нас є такі питання як от дахи, від здачі в експлуатацію ми самі працюємо, бо будинок – кооперативний. Вікна вже погнили дерев`яні. Якби ми надалі співпрацювали з фондом вашим, щоб ви нам допомогли ці питання закрити» - попросила жінка.



За словами Ігоря Палиці, спортивний майданчик, лавочки, освітлення – те, що може профінансувати фонд. Що ж до вікон, дахів, то такі питання будуть вирішуватися поступово, адже в Луцьку є дуже багато будинків з такими ж проблемами, - зауважив народний депутат і пообіцяв, що фонд «Новий Луцьк» у співпраці з владою та меценатами намагатиметься подбати про добробут мешканців будинку.

«Давайте ваше бачення ми зафіксуємо. Алу у фонді не вистачить спеціалістів, щоб контролювати кожен двір, в вас має бути хтось ініціатор, активіст для того, щоб контролювати процеси» - наголосив Ігор Палиця.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus