USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Яценюк і Тягнибок поговорили з 10 містами Волині. ФОТО

11 Вересня 2012 11:33
Лідери Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок наживо поспілкувалися з мешканцями 10 міст Волинської області.

Вони закликали людей підтримати опозиційні політичні сили, щоб ініціювати імпічмент Віктора Януковича.
Спілкування відбувалося 10 вересня в режимі «телемосту».

Власне мітинг, під час якого виступали Яценюк та Тягнибок, відбувався в Ковелі, а мешканці 9 населених пунктів спостерігали за дійством на екранах, встановлених на головних майданах міст.

Акція розпочалася з виступів лідерів опозицій. Так, Арсеній Яценюк заявляв про необхідність широкого реформування державного життя.

Зокрема чимало уваги приділив освітнім проблемам. Мовляв, нині кожна 5 молода людина, яка має вищу освіту, «стоїть» на біржі праці, а дипломи наших вишів не гарантують студентам працевлаштування.

Тому, на думку політика, шанс для змін – парламентські вибори-2012. Як стверджує Яценюк, якщо в парламенті сформується демократична більшість, то її першим завдання буде імпічмент президента України Віктора Януковича.

Також він сказав, що українці повинні розуміти, що не можна голосувати за представників чинної влади, які, на його думку, «розікрали державу».

Натомість Олег Тягнибок закликав людей активно долучитися до роботи дільничних виборчих комісій, де можуть відбуватися фальшування виборів. «Якщо ви зараз почнете чинити тиск на людей, які можуть продати, то частина може схаменутися», ‒ зауважив він.

Водночас лідер «Свободи» для прикладу розповів про вчительку з міста Броди, що на Львівщині. «Вчителька української мови була найнята бандитами.. Її змушували робити фальші. Коли люди довідалися, то зробили їй обструкцію…І вчителька схаменулася», ‒ мовив Тягнибок.

Опісля промов волиняни розпочали задавати запитання лідерам опозиції. Загалом їх цікавило вирішення соціальних проблем штибу виплати грошей «дітям війни».

Окрім цього, під час телемосту Яценюк та Тягнибок представили своїх кандидатів-мажоритарників на Волині.

Завершилося дійство виконанням Гімну України.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Геша Показати IP 11 Вересня 2012 11:56
Як для опозиції ну людей... тьма, а ще такі колоритні! :) Знайшли коли проводити, в робочий час, коли всі люди на роботах. Це ще раз говорить, що на Волинь їм нас...ти, тут малочисельний електорат, а ви рвіть ж...у за них! :)
ррр Показати IP 11 Вересня 2012 12:20
Опять не о чем!
Любомльчанин Показати IP 11 Вересня 2012 15:03
"Знайшли коли проводити, в робочий час..." - ну то що з того, що ви ставите докір, - хто схотів, той прийшов і знайшов час ... Он, у Любомлі, у Тягнибока і Мельника була зустріч о 14-ій годдині і незважаючи на це , зал був повний - люди прийшли і вислухали опозиціонерів з інтересом і запалом...
Лучанин до Любомльчанин Показати IP 11 Вересня 2012 15:39
А где у них запал был?! :)))
Вінстон Показати IP 12 Вересня 2012 07:56
Нефіг їх слухати. Вас що, попередні вибори нічого не навчили?
ррр Показати IP 12 Вересня 2012 09:16
Если бы за кражу отрубали руки, то в Думе вместо кнопок для голосования были бы педали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus