USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Депутати «відремонтують» дороги у Рожищенському районі

5 Вересня 2012 15:06
Пропозицію депутата Волиньради про ремонт дороги, яка сполучає три населені пункти у Рожищенському районі на Волині, спрямують до Служби автодоріг в області.

Із відповідним запитом до депутатів облради звернувся «свободівець» Анатолій Вітів під час сесії Волинської обласної ради 5 вересня.

За словами депутата, із проханням про відновлення дороги до нього звернулися жителі сіл Береськ, Доросині та ще одного населеного пункту Рожищенського району.

Мовляв, торік у селі Доросині провели реорганізацію дільничної лікарні в амбулаторію загальної практики сімейної медицини з відкриттям на базі новоствореної АЗПСМ пункту швидкої та невідкладної медичної допомоги. Однак, через «жахливий» стан доріг люди не мають можливості добиратися до медичного закладу, а до сіл не може проїхати швидка допомога.

Тож Вітів попрохав підтримати пропозицію про виділення коштів на ремонт дороги, щоб люди мали змогу потрапили до оптимізованої амбулаторії.

Депутатський запит народні обранці підтримали. А голова Волинської облради Володимир Войтович зазначив: «Даний запит буде безпосередньо спрямований на Службу автомобільних доріг».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 5 Вересня 2012 16:31
А яке право голова облради має скеровувати запит, депутат сам пише кому адресує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus