USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Знахідки: на городі - снаряди, на станції - бомби

29 Квітня 2012 12:21
2 авіабомби та два артилерійські снаряди виявили на Волині. Небезпечні знахідки, зокрема, знайшли на присадибній ділянці під час польових робіт.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, 28 квітня до чергової частини Маневицького райвідділу УМВС надійшло повідомлення від начальника залізничної станції «Новий Чорторийськ». Той переконував, що поблизу станції виявив небезпечну знахідку – дві авіабомби часів Великої Вітчизняної війни.

Окрім того, цього ж дня у Рожищенському районі виявили два артилерійських снаряди. Один з них знайшли поблизу села Мильськ, інший – на присадибній ділянці у селі Олександрівка під час проведення польових робіт.

На місцях виявлення боєприпасів виставили охорону.
Правоохоронці нагадують: у випадку виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси, категорично заборонено зачіпати їх руками, розбирати чи пересувати. Слід одразу повідомляти до міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ССС.... Показати IP 29 Квітня 2012 21:53
Молодци УМВС Бережить обласьть и Маневицькмй и Рожищенський райони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus