USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Загинув, захищаючи дружину від розлюченого сина

3 Березня 2012 14:25
У Луцьку сталося вбивство – на побутовому ґрунті та «на п’яну голову».

Про це пише газета «Волинь-нова».

У квартирі будинку на вулиці Кривий Вал у Луцьку 27-річний Дмитро побив свою матір. Дісталося і батькові, який спробував захистити дружину.

Розправившись із батьками, син пішов пиячити далі.

А в помешкання навідалася бабуся Дмитра. Вона й побачила жахливу картину – побиту дочку і мертвого зятя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
W Показати IP 3 Березня 2012 14:43
Шкода, що в нас тайги нема. Давно вже пора ту, агресивну алкашню від, якої життя нема нормальним людям, погрузити в загратовані вагони і вивезти на суспільно корисні роботи десь подалі. Чому в нашій довбаній, але вперто йдучій в Європу державі, ніхто не захищає від цієї бидлоти, яка тільки жере і п"є і жорстоко знущається над старими батьками, маленькими дітьми, дружинами? Придумали, що це хвороба і панькаються з ними.
*** Показати IP 3 Березня 2012 20:14
коли цих гопників будуть карати смертною карою? ну яки сенс його тримати у неволі?
Pavel Показати IP 4 Березня 2012 11:01
Так це реалії сьогодення. Але всі за політичними шоу забивають на це. Думаю про наближення до Європи гутарять лише ті хто там жодного разу не був, такого бидла лише на Волині більше ніж у всій Європі.
) Показати IP 4 Березня 2012 15:05
але ж ви зате всі такі свобідні, незалежні, демократичні, европейці...ви ж хтіли цього безхмарного нетоталітарного життя? то їжте його за обидві щоки...
Совість Показати IP 5 Березня 2012 08:55
В Білорусії тих як Дмитрик спочатку завозять вспеціальне приміщення, ставлять на коліна та одним пострілом в потилицю відправляють на вічний спокій. Метод гуманний, дієвий і без подальших збитків для держави.
Совість 1. Показати IP 5 Березня 2012 09:04
Подібні ситуаціяї повторюються і будуть ще більш масові на стільки, на скільки наша влада буде дозволяти пропагувати моду вживання алкогольних, слабоалкогольних напоїв(пива)та інших наркотиків, дозволяти насаджувати культ насильства в засобах масової інформації. Наша молодь дивиться на все це та живе життям телевізійних героїв з навязаною фантазією та без власної тверезої думки та істинних цінностей життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus