USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

За стандартною схемою дама поцупила золото з 5 крамниць

11 Квітня 2012 17:25
Жінку, яка, приміряючи ювелірні вироби в крамницях, крала їх, затримали працівники міліції у Луцьку. Наразі злодюжка зізналася у вчиненні пʼяти таких злочинів.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
35-річну лучанку Олену затримали нещодавно на одному з ринків міста працівники роти патрульної служби міліції Луцького міського відділу. Як повідомив командир роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області Віктор Пархомчук, жінку запідозрили у шахрайстві. Встановити її причетність до шахраювання так і не вдалося, проте з’ясувалося, що в Олени інший напрямок роботи – крадіжки.
Жінка діяла доволі просто: заходила до ювелірної крамниці та просила показати певний виріб. Довгий час приміряючи його, вибирала момент, коли продавці втрачали пильність. Коли заходили інші відвідувачі або дзвонив телефон, Олена спокійнісінько виходила з магазину разом із вибраним раніше товаром.
Зрозуміло, що гроші за прикраси вона не платила. Коли ж працівники магазину помічали пропажу, злодюжки вже й близько не було. Варто зазначити, що підозрювана до цього уже «знайомилась» із правоохоронцями, однак до криміналу справа не дійшла.
Наразі Олена зізналась у скоєнні п’яти таких крадіжок. Слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus