USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

За ДТП у Рожищі порушили кримінальну справу. ФОТО. ОНОВЛЕНО

16 Липня 2012 10:38
Кримінальну справу за статтею 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху» порушили за фактом ДТП, що трапилася на переїзді у Рожищі.

Про це повідомляють у прес-службі МВС на Львівській залізниці.
Нагадаємо, трагедія сталася 14 липня.

Зокрема, на переїзді перегону Переспа ‒ Рожище електропоїзд №6366 сполученням Ковель ‒ Луцьк ‒ Здолбунів застосував термінове гальмування, аби не зіткнутися з авто Skoda. Варто зазначити, що переїзд не охоронявся. За кермом авто був 43-річний мешканець Волині.

Наїзд попередити не вдалося ‒ сталося зіткнення, у результаті якого водія та пасажирів автомобіля каретою «швидкої» доставили в Рожищенську Центральну районну лікарню.

Водій госпіталізації не потребує. 24-річна пасажирка знаходиться в реанімації Рожищенської ЦРЛ з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма, відкритий перелом правого суглоба, 14-річна ‒ з діагнозом відкрита ЧМТ померла в лікарні, малолітня 3-річна ‒ госпіталізації не потребує і ще одна малолітня дитина померла.

Водночас, за інформацією видання «Віче-інформ», яке посилається на джерело у правоохоронних органах, за кермом авто перебував перший заступник начальника Маневицького РВ УМВС ‒ начальник кримінальної міліції Маневицького райвідділу внутрішніх справ майор міліції Петро Іщук. Чоловік хотів «проскочити» залізничний переїзд. У легковику перебувало пʼятеро людей,серед яких ‒ дві дитини 2008 та 2012 років народження. У результаті ДТП загинуло двоє: донька та внучка майора міліції.
Сьогодні їх поховають. Ще одна людина, невістка пана Іщука, знаходиться у важкому стані в реанімації.
Оновлено об 11:45
Натомість, за інформацією цього ж видання, працівниця СГЗ УМВСУ Волині Анна Павловська спростувала таку інформацію. Вона повідомила, що за кермом автомобіля був не перший заступник начальника Маневицького РВ УМВС — начальник кримінальної міліції Маневицького райвідділу внутрішніх справ майор міліції Петро Іщук, а людина, яка вже немає стосунку до правоохоронних органів.
Фото додані о 10:58

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лл Показати IP 16 Липня 2012 10:53
люди -будьте відповідальні за кермом .Бережіть себе і оточуючих.співчуття родині та вічна память загиблим.
Seva Показати IP 16 Липня 2012 11:09
Кореспонденти, перевіряйте інформацію! Не Петро Іщук, а Іщик Віктор...співчуття сім'ї... Аліночка була золота дитина, яка лише починала жи, а маленька і не пожила... Сьогодні похорон. Це жах, який важко уявити. Танюша- мама і бабуся, тримайся(((( люди, будьте обережними за кермом... Немає слів
Андрій Показати IP 16 Липня 2012 12:51
Це жах.... Не має слів, щоб висловити співчуття вам Тетяна Анатоліївна по втраті дочки та онучки... Страшна та прикра трагедія... Тримайтеся....
Киця Показати IP 16 Липня 2012 14:55
Журналісти, якщо щось шкрябаєте, то хоч перевіряйте достовірність. Seva правий, за кермом був Віталій Іщик, колишній начальник карного розшуку. Чи вам головне щось спиз....нути, аби лише пропіаритися?!
VSC Показати IP 16 Липня 2012 17:06
Не могу придти в себя, как можно проскакивать перед идущим поездом? Думал, что "бывшему" все можно? Думал, что ГАИшники не оштрафуют? А, что законы физики для всех одинаковы - не думал?
ІО Показати IP 16 Липня 2012 20:04
шановний VSC,перш ніж щось писати треба толком дізнатися шо і як це сталося!
VSC до ІО Показати IP 17 Липня 2012 10:56
Уважаемый (ая) IO, вот я и задал вопрос: "как можно проскакивать перед идущим поездом". Расскажите, если знаете подробности. У меня, водителя с 20 летним стажем, нет логического объяснения. Могу предположить, что он заглох на переезде за 10-15 минут до этого, но и для такого случая в правилах предусмотрены определенные действия в такой ситуации.
Чуйна Показати IP 16 Липня 2012 21:15
А що ж там знати, коли водій віз цілу машину пасажирів і йому чомусь не терпілося рушати з місця тоді, коли це було заборонено, тим паче, на переїзді...
І. Показати IP 16 Липня 2012 23:01
Танічка, тримайся котику. Людоньки, не виніть нікого. Це трагедія... Ніхто не хотів, щоб так сталось. На все воля Божа.
Шурік до І. Показати IP 18 Липня 2012 10:39
Паскудний якийсь той ваш б~г, чесслово.
я Показати IP 17 Липня 2012 11:44
не доведи Господь побувати в такій ситуаціі.Співчуваю.
рожище Показати IP 28 Липня 2012 11:45
Яка воля Божа? Це що,не виліковна хвороба була !!!чи нещасний випадок? Мужик, своїми руками,маючи в салоні авто 3-х маленьких дітей поїхав під поїзд,що тут ще думати!!!!!vsc прав!!!Це знову вседозволеність наших мєнтів... а діти розплачуються..Горе!!!страшне!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus