USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Woodstock відмінили через погодні умови

28 Серпня 2012 17:56
Рок-фестиваль Woodstock Україна, який мав вперше відбудутися в Україні, відмінили через негоду.

Про це повідомили організатори фестивалю.

Нагадаємо, фестиваль планувався з 28 по 30 серпня на території аеродрому міста Калинівка, що у Вінницькій області. Зокрема у фестивалі мали взяти участь і луцькі музиканти «ФІОЛЕТ».

У повідомленні організаторів йдеться: «У зв’язку із штормовими попередженнями та погодними умовами – руйнівним вітром, через неможливість поставити одну з найбільших сцен в Україні організатори змушені призупинити фестиваль. Ми просимо вибачення у всіх гуртів , які відгукнулись виступати безкоштовно в нас на фесті, учасників, волонтерів у подяку яким організовувався фестиваль, всім майстрам та службам, які допомагали в організації. Дуже шкода, що ми разом не змогли насолодитись атмосферою найбільшого фестивалю, який цього року вперше планувалось провести в УКРАЇНІ. Ми шкодуємо, що одна з найбільших сцен в Україні, яка має 36 метрів в довжину та 16метрів в висоту не наповнила ваші серця драйвовою музикою. Ми ще раз просимо вибачення, бажаємо Вам ДРУЖБИ, ЛЮБОВІ ТА МУЗИКИ! До зустрічі у наступному році!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Александр Показати IP 28 Серпня 2012 20:01
Во придумали! Все равно, что Сорочинская ярмарка в Лас-Вегасе. Ну пусть Фиолет не переживает, так он в одном ряду с Битлз и Лед Зеппелин, которые также не смогли выступить на Вудстоке))))
Саныч до Александр Показати IP 29 Серпня 2012 10:19
+100 :)))))
Чуйна до Александр Показати IP 29 Серпня 2012 18:17
Зрівняли шось із пальцем)))
es***iona Показати IP 29 Серпня 2012 13:19
на наступний рік вже не буде такого бажання їхати до нас, в Калинівку людям, які долали тисячі кілометрів, щоб, як ви пишете, "наповнити їхні серця драйвовою музикою". погодні умови не такі вже й погані. просто вітряно сильно. отже 36-метрової сцени не змете. і навряд чи, групи в такому ж складі, які мали виступати цього року, будуть виступати на наступний. ніхто не думав про це. ніхто взагалі ні про кого не думав, роблячи таке стовковисько на нашому аеродромі, де люди цієї ночі без заперечень залишились ночувати, чекаючи і сподіваючись, що організатори і ще раз продумають над цим питанням!
алегорія Показати IP 29 Серпня 2012 13:28
огоооо, аж на наступний рік
Александр Показати IP 29 Серпня 2012 14:36
А по поводу "следующего года", привожу слова Йена Андерсона (Джетро Талл), который также игнорировал Вудсток: "Стоит ли тратить свои кровные два выходных на тусовку в поле с волосатыми хиппи?")))
Чеширский Кот до Александр Показати IP 29 Серпня 2012 14:46
Варто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus