USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Втратив життя за 4 гривні та пиво. Подробиці. ВІДЕО

21 Лютого 2012 18:07
«ВН» уже повідомляли, що на Волині 20-річного хлопця відгамселили пʼяні однолітки, які надумали продовжити свій бенкет. Утім, не розрахували сили ударів. Натомість «вполювали» 4 гривні та пиво.
Як повідомляє телеканал НТН, запримітили хлопця хулігани в сільському шинку. Купуючи додому пиво, Тарас необачно показав свого гаманця. І, хоча там були самі кредитки, грубе портмоне справило враження на одного з відвідувачів бару.
Тож, коли покупець рушив до виходу, спостережливий лиходій подався слідом. Ішов на відстані 20-30 метрів, а в парку напав ‒ разом із другом.
«Получив він від мене. Впав, лежав. Ще Андрій пішов у драку. Теж наніс кілька ударів йому», ‒ розповідає затриманий Олександр і додає: «Валялося біля нього пиво, то ми й забрали. Пішли, потім вернулися, і бачимо ‒ він не вставав…»
Непритомний, за 8 градусів морозу хлопець пролежав майже годину. Коли його кривдники повернулися, та ще й із ліхтарем, оторопіли. Сніг довкола був весь червоний, а жертва ‒ не дихала. Довелося викликати «швидку».
За словами слідчої Ківерцівського РВ міліції Тетяни Кравець, причина смерті Тараса ‒ загальне переохолодження тіла. Окрім того, на його тілі були виявлені тілесні ушкодження, які відносяться до категорії «легких».
Свою причетність до трагедії двоє приятелів намагалися приховати. Тіло прикидали снігом, а правоохоронцям сказали, що натрапили на нього, коли гуляли парком. Та в одного з парубків була кров на одязі і взутті, іншого викрило не надто переконливе алібі.
«Порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 187 ‒ «Розбійний напад за попередньою змовою групи осіб» та частиною 3 статті 135 Кримінального кодексу ‒ «Залишення в небезпеці, що призвело до тяжких наслідків: смерті постраждалого», ‒ каже слідча.
Нині зловмисники в ізоляторі тимчасового тримання. Одного вже судили за скоєння аналогічного злочину кілька років тому, інший ‒ безробітний з репутацією пияка.
Якщо доведуть провину парубків, то посадять за ґрати років на вісім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
*** Показати IP 21 Лютого 2012 21:06
Одного вже судили за скоєння аналогічного злочину кілька років тому --- цього розстриляти, другому - 15 років.
Погоджуюсь до *** Показати IP 22 Лютого 2012 10:26
на людський суд їх пустити . . . а то двоє на одного так вони ГЕРОЇ......сволота
Іван Козолуп Показати IP 22 Лютого 2012 11:47
Гопота місцева. А чого так роблять? Бо в країні нема роботи для молоді. В молоді нема надії на нормальне життя, вона виживає як може. Це, звісно не можна виправдати, але які умови держава створила, те тепер і виходить боком.
Жалоба до Іван Козолуп Показати IP 22 Лютого 2012 12:57
А є молодь яка клала на все і всіх......і держава тут не при чому.......в Цумані куча пилорам....іди працюй заробляй гроші.....так ні....там треба ПРАЦЮВАТИ!!!!!
Віка Показати IP 23 Лютого 2012 12:34
Моральні уроди-гопнікі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus