USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинянка під приводом зняття «чарів» видурила в дівчини коштовності. ФОТО

5 Вересня 2012 14:32
Золоті ланцюжок з підвіскою, три каблучки, пара сережок та мобільний телефон стали власністю шахрайки, якій довірилась 18-річна мешканка Тернопільщини.

Про це повідомляють у прес-службі МВС України.

Сценарій, розіграний пройдисвіткою мало чим відрізнявся від інших подібних злочинів, ‒ стверджують правоохоронці.

Незнайомка перестріла дівчину на одній із вулиць районного центру Тернопільської області. Запитала яка година, зробивши вигляд, що не розчула відповіді, перепитала ще раз і, здивувавшись, пішла далі своєю дорогою.

Через декілька кроків дівчина відчула, що хтось схопив її за руку. Обернувшись, впізнала перехожу. Жінка запевнила, що знає все про її проблеми і наголосила, що вони однозначно пов’язані з чарами. Багато чого зі слів ворожки нагадувало правду: негаразди в особистому житті, хвороба когось із рідних і замість того, щоб відійти, дівчина продовжила розмову.

Саме в цей момент вона і потрапила на гачок шахрайки. Спритниця, яка цього тільки й чекала, запевнила, що допоможе і запропонувала відійти у спокійніше місце, де їм ніхто не заважатиме. На тихій вуличці жінка навчила дівчину, як правильно провести обряд, наголосивши, – для того, щоб ритуал вдався, та повинна зняти з себе всі прикраси.

Дівчина послухалася, адже дуже хотіла позбутися всіх негараздів. Прикраси поскладала до власної сумочки, яку віддала незнайомці на збереження і, обернувшись обличчям до стіни будівлі, почала старанно промовляти всі завчені слова. Шахрайка тим часом пішла до найближчого перехрестя, щоб, нібито, виконати свою частину обряду, а насправді, прихопивши сумочку з прикрасами, швиденько зникла з місця злочину. Завершивши всі необхідні процедури, дівчина почала чекати «рятівницю», адже та заборонила їй сходити з місця, щоб не накликати біду на рідних. Час минав, а жінка не поверталась. Запідозривши недобре, постраждала пішла на пошуки незнайомки, та за ворожкою і слід прохолов. Коли думки прояснились, бідолаха зрозуміла, що стала жертвою шахрайки і звернулась за допомогою до правоохоронців. За словами дівчини, вона усвідомлювала все, що відбувається, але протидіяти зловмисниці не могла.

За описом, який надала постраждала, працівники Гусятинського райвідділу міліції оперативно затримали підозрювану. Нею виявилася мешканка Волинської області, яка уже деякий час жебракувала у довколишніх селах.

Все, що видурила у дівчини, крутійка продала на ринку за 800 гривень. Як виявилося, вона уже не вперше обдурює людей. З місць позбавлення волі, де відбувала покарання за схожий злочин, вийшла у 2010 році та знову взялася за старе. Зараз проти неї порушили кримінальну справу за статтею 190 (частина 2) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
umnaja Показати IP 5 Вересня 2012 16:55
На дурную голову нету лекарства.Может ето ее чему-то научит....
Lisa Alisa Показати IP 5 Вересня 2012 17:18
Пока живут на свете дураки ,обманом жить нам сталобыть с руки.
kpacavica Показати IP 5 Вересня 2012 17:39
Не понимаю, как можно купится на такую рожу...ну сами посмотрите...та девуха слепая или хуже дело обстоит????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus