USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Волинські прикордонники затримали авто з контрабандою. ФОТО

14 Листопада 2012 13:11
Понад 30 ящиків білоруських цигарок знайшли прикордонники в автомобілі у Любомльському районі.

Про це повідомляють у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Учора, 13 листопада, на ділянці відділу «Грабове», що на Волині, прикордонники Луцького загону затримали автомобіль, який був ущент запакований сигаретами. До слова, охоронці кордону отримали інформацію про можливе місце переховування контрабанди для подальшого переправлення через Західний Буг заздалегідь.

Під час перевірки поблизу покинутої будівлі у селі Підлісся Любомльського району, прикордонники виявили автомобіль Audi A6 польської реєстрації.

Автівка саме виїжджала з подвір’я покинутої оселі. Водій транспортного засобу, помітивши прикордонників, різко звернув з дороги в поле, збив огорожу та виїхав на городи. Однак, проїхавши лише кілька десятків метрів, вискочив з автомобіля та втік.



На місце події викликали міліціонерів. Після складання відповідних документів Audi за допомогою евакуатора доставили до райвідділку міліції. Після огляду автівки правоохоронці вилучили з салону 30 ящиків та 11 блоків цигарок білоруського виробництва на суму майже 100 тисяч гривень.

Вранці наступного дня водій-контрабандист прийшов до райвідділку та заявив, що він є власником евакуйованого авто. На запитання стосовно правопорушення чоловік відмовився давати будь-які пояснення.

Наразі правоохоронці проводять перевірку. Матеріали по справі передадуть до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus