USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Водій маршрутки, яка збила підлітка, не сяде

7 Березня 2012 12:27
Водій маршрутного таксі, який у липні 2011 року збив 14-річного велосипедиста, визнаний винним у порушенні Правил дорожнього руху, що завдало важких тілесних ушкоджень постраждалому.

Відповідний вирок виніс Рожищенський районний суд.

Нагадаємо, 6 липня 2011 року маршрутне таксі «Богдан», яким кермував 31-річний Юрій, збило підлітка-велосипедиста. У результаті ДТП хлопця із важкими тілесними ушкодженнями шпиталізували.
Не враховуючи синців та саден, у 14-річного Назара лікарі виявили закриту тупу травму черевної порожнини з травматичним розривом селезінки та тіла шлунку, внутрішньою кровотечею. Ці травми могли загрожувати життю хлопця, - певні лікарі.

У суді водій маршрутки Юрій пояснював, що хлопця побачив ще за 20 метрів. Мовляв, зменшив швидкість і хотів об’їхати велосипедиста з лівого боку. Однак підліток на ровері теж узяв трохи вліво, тож водій автобуса «Богдан» різко загальмував. Та уникнути зіткнення не вдалося.

Зрештою, суд визнав Юрія винним у скоєнні злочину, який передбачений частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил дорожнього руху, що спричинило важкі тілесні ушкодження постраждалому). Чоловіку «впаяли» 4 роки позбавлення волі, але умовно – якщо він впродовж 2 років не скоїть нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маузер Показати IP 7 Березня 2012 15:52
ну і влучний заголовок. ВН, але ж ви жовтенята.
Фрутті Показати IP 7 Березня 2012 20:14
Водій маршрутки, який збив підлітка не сяде - так правильно писати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus