USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вдарив батька ножем, а рану заткнув кілком. ВІДЕО

12 Січня 2012 18:32
Намагання пенсіонера на Волині наставити на пуття сина завершилося ножовим ударом. Старий умовляв 38-річного чоловіка шукати роботу. Той же працювати не хотів. Коли вкотре мудрість і молодість засперечалися, дійшло до різанини.

Про це повідомляє телеканал НТН.

Стосунки між батьком та сином, які жили під одним дахом, були складні. Причина напружених сімейних стосунків у цій хаті – син Михайло був неробою та гультяєм. Коли сімдесятирічний чоловік укотре дорікнув синові, той скипів. А під рукою виявився ніж.

Керівник Ковельського МРВ міліції Ігор Мрачко розповів: «Син наніс ножове поранення батьку в грудну клітку. І пояснив тим, щоби не тік фонтан крові, він заткнув рану кілком».

Утім, розповів це чоловік правоохоронцям не одразу, бо коли вбив батька, спробував звинуватити сторонніх. Для цього учинив у хаті безлад: буцімто, кілька хвилин тому там побував грабіжник. Упродовж двох годин допомагав оперативникам. Усе пішло шкереберть, коли під нігтями чоловіка побачили кров.

«Ліжко було закривавлене, крові було багато, але вся підлога була прибрана, вимита. Все було чисто. Ну, коли злочинці приходять з розбійними намірами, ніхто ж за собою крові не вимиває! Так що зразу були такі версії, що то хтось з близьких людей, який мав доступ до будинку», - додав Мрачко.

В ізоляторі тимчасового тримання батьковбивця розповідає: призвели до гріха, мовляв, нерви й потяг до веселого життя.

«На душі дуже тяжко, що така історія трапилася», - зізнається затриманий Михайло.

Михайло в міліції не вперше. Два роки тому потрапив сюди за крадіжку майна односельців. Тепер 38-річний батьковбивця може провести за гратами 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Автори відредагуйте текст Показати IP 13 Січня 2012 10:23
"Тепер 38-річний батьковбивця може провести за гратами на 15 років"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus