USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку зловили наркоторговця

20 Вересня 2012 11:29
Наркоторговця затримали волинські правоохоронці. Зловмисник намагався збути макову соломку більш як на 7000 гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Нещодавно працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно із колегами з ДАІ затримали 22-річного жителя Луцького району за збут макової соломки більш як на 7000 гривень.

Аби впіймати наркодилера, правоохоронцям довелося влаштувати справжню погоню. Під виглядом покупців міліціонери придбали у зловмисника 2 кілограми макової соломки. При спробі затримання останній почав втікати на автомобілі марки «Опель».

Водій ігнорував усіх працівників ДАІ, які зустрічалися на його дорозі, грубо порушував правила дорожнього руху, чим створював аварійні ситуації.

Тому правоохоронці були змушені застосувати табельну вогнепальну зброю. Проте, зловмисник проігнорував і це попередження. Тоді переслідувачі відкрили вогонь по колесах автомобіля. Лише в такий спосіб їм вдалося зупинити правопорушника.

Під час проведення огляду авто, у багажнику знайшли декілька пакетів із маковою соломкою вагою майже три кілограми, а у водія – понад 7000 гривень.

Наразі зловмисник знаходиться під вартою, а вилучені наркотики передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Варто зазначити, що молодик не вперше потрапив у поле зору правоохоронців.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тима Показати IP 20 Вересня 2012 11:49
А де це було? На Соборності?
Я до Тима Показати IP 20 Вересня 2012 13:52
з ковельської до лікарні в Боголюбах
Галя Показати IP 21 Вересня 2012 09:24
Так більше як на 700 чи на 7000 гривень? Ви що зовсім не бачите яку інформацію подаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus