USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині врятували лелеку, який всю ніч провисів на електодротах. ФОТО

24 Серпня 2012 11:14
Лелеку, який заплутався на електроопорі в дротах, врятували на Волині.

Про це повідомили в ТУ МНС в області з посиланням на «Комсомольську правду».

Так, вчора о дев'ятій ранку рятувальники Володимира-Волинського отримали тривожний дзвінок: голова дачного кооперативу «Марс» розповів, що у них на електроопорі в дротах заплутався лелека. Дачники хотіли самостійно його звільнити, але не знайшли високої драбини. Та й, кажуть, напруга лякала - 220 вольт.

Як виявилось, лапка лелеки застрягла між електроопорою і товстим дротом.

«Лелека висів вниз головою і ледве тріпотів крильми», - розповів рятувальник Микола Лавренюк.

«Він провів так всю ніч. Хтось із людей бачив ввечері застряглу птицю, але вирішив, що сама виплутається. А лапка лелеки так міцно застрягла між електроопорою і дротом, що навіть зламалася. Ми відключили електроенергію і розгорнули пожежну драбину», - додав він.

Микола сам піднявся за лелекою. Каже, що птаха була знесилена і майже не пручалася, коли її звільнили і дбайливо взяли на руки.

«У місці перелому, на щастя, крові було небагато. На місці ми вправили кісточку, зробили пов'язку і відвезли бідолаху в міську ветеринарну клініку. А там вже лікарі наклали шину», - розповів рятувальник.

Розповідають, з такою травмою на волі лелека міг загинути. Так, пораненого прихистив місцевий житель Павло Сидорук, ветеран МНС. У нього – велике домашнє господарство і кілька разів чоловікові вже доводилося виходжувати лелек.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Діма Показати IP 24 Серпня 2012 11:22
Молодці. Ще один крок до євроінтеграції.
Сергiй Показати IP 24 Серпня 2012 16:37
Найкращi побажання рятiвникам!!
? Показати IP 25 Серпня 2012 09:20
Приємно, справді молодці! А от що означає у тексті "Про це повідомили в ТУ МНС в області з посиланням на «Комсомольську правду»." ??? - Що в обласному управлінні МНС дізнаються про дії своїх підрозділів тільки через "Комсомольскую правду"???
вв Показати IP 25 Серпня 2012 09:29
яка на... інтеграція, нормальний вчинок.
партія зелених Показати IP 25 Серпня 2012 22:30
Дивно що не один кандідат в депутати не оказав лелекі спонсорску допомогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus