USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На шахті в Нововолинську постраждав гірник

25 Січня 2012 18:13
Нещасний випадок стався 25 січня о 08.47 на шахті №10 «Нововолинська», що будується.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Під час проведення відкотних робіт на східному конвеєрному ходку горизонту – 355 метрів обірвався канат лебідки, в результаті чого вагонетки, скотившись похилою частиною, зійшли з рейок і зачепили пожежно-зрошувальний трубопровід. Частина трубопроводу, замортизувавши, травмувала 31 річного прохідника, який отримав забій живота та лівої частини грудної клітки.

Постраждалому надав медичну допомогу лікар реанімаційно-протишокової групи гірничорятувального загону. Затим чоловіка шпиталізували.

Однією з ймовірних причин нещасного випадку є порушення технології транспортування вагонеток, що призвело до негайної зупинки посадовими особами Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості проведення відкотних робіт на східному конвеєрному ходку.

Відновлення зупинених робіт буде здійснене після остаточного з’ясування обставин нещасного випадку і повного усунення виявлених порушень, - повідомив перший заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області - начальник гірничого округу Богдан Радивон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus