USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На окраїні Луцька невідомі влаштували пожежу. ФОТО

10 Вересня 2012 09:56
Невідомі підпалили автомобільні шини у підліску на окраїні Луцька.

Пригода трапилася на вулиці Зарічній у Луцьку 9 вересня.

Чорний дим від пожежі було видно ще з Театрального майдану міста приблизно о 19.30. А вже через декілька хвилин на місце пригоди вулицею Набережною у напрямку до вулиці Шевченка проїхав штабний автомобіль МНС.





А на місці пожежі вже працювали МНС-ники.





За словами одного з вогнеборців, про подію повідомила ОДС, зателефонувавши в пожежну частину №2 о 19.50.



МНС-ник також зазначив, що спочатку на місце пожежі приїхали вогнеборці з пожежної частини №3. Однак, виявилося, що територія, де трапилася подія, знаходиться у підпорядкуванні пожежної частини №2. Тож, гасінням пожежі зайнявся саме цей підрозділ.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікава Показати IP 11 Вересня 2012 12:36
МНС-ник також зазначив, що спочатку на місце пожежі приїхали вогнеборці з пожежної частини №3. Однак, виявилося, що територія, де трапилася подія, знаходиться у підпорядкуванні пожежної частини №2.. Які герої, а якби це горів будинок, лишили б і поїхали. Якщо виїхали то гасіть, а так лишні витати палива. Пропоную вирахувати кошти за виїзди з тупого керівництва пожежної частини №3
Оптиміст Показати IP 11 Вересня 2012 16:01
Цікава (школота) попроси розуму в Гудвіна... Для того, щоб таке писати треба знати нормативно-правові акти, якими користується дане відомство, тоді і будеш знати хто? як? чому і куда поїхав?
сеня Показати IP 11 Вересня 2012 21:06
вирахувати бабки з начальника управл1ння

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus