USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Горе-мати ледь не довела до смерті власну дитину

4 Березня 2012 12:52
Прокуратура Любешівського району порушила кримінальну справу щодо жінки за фактом злісного невиконання нею обов’язків по догляду за дитиною. Байдужість горе-матері ледь не спричинилася до смерті 13-річного сина.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

Як розповів перший заступник прокурора області Володимир Троц, під час прокурорської перевірки встановлено, що ця горе-мати упродовж шести днів не реагувала на скарги 13-літнього сина про болі у животі й не зважала на видане фельдшером направлення на його госпіталізацію до Любешівської ЦРЛ для негайного оперування.

Нехтування здоров'ям дитини призвело до тяжких наслідків – ускладнень гострого апендициту у вигляді розлитого гнійного перитоніту, який міг спричинити смерть неповнолітнього. Хлопця врятувало те, що його в критичному стані доставили в лікарню всупереч забороні матері.

Тепер жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vigilante Показати IP 5 Березня 2012 23:10
Швидше за все, ідіотка-мати - віруюча. До лікарів вони звертаються тільки у крайньому випадку. До того ж у Свідків Ієгови заборонено переливати кров навіть під загрозою власної смерті. Можливо, це і правильно. Чим менше буде таких релігійних фанатиків - тим спокійніше буде жити. Дитину правда шкода. Вона ж не винувата, що мамаша дурнувата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus