USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

ДТП на переїзді трапилася, бо водій маршрутки проігнорував світлофор? ФОТО

18 Жовтня 2012 10:54
Аварія на перегоні «Вижва – Мизове», в якій вчора, 17 жовтня, зіткнулися маршрутне таксі та потяг, трапилася через те, що водій маршрутки проігнорував світлофор.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Тож, як повідомляють міліціонери, водій автобуса «ПАЗ», рухаючись маршрутом «Ковель ‒ Стара Вижівка» через Мизове в напрямку Старої Вижівки, проігнорував сигнал світлофора, не переконався у відсутності перешкоди і продовжив рух.

У результаті відбулося зіткнення з дизель-поїздом «Ковель ‒ Заболоття», що рухався в Ковель.

У салоні автобуса перебувало 6 осіб, 4 з них отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Їх доставили у Старовижівську центральну районну лікарню.

«Двоє з них після огляду лікарями відпущені додому, двоє – госпіталізовані. Вік постраждалих – від 40 до 63 років», ‒ розповіла завідувач сектору зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області Оксана Блищик.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво УДАІ УМВС України у Волинській області. Нині правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди. Затримки в русі залізничного транспорту не було. Попередня причина автопригоди – порушення правил проїзду залізничного переїзду.

Слід відзначити і те, що зазначена ділянка дороги не є місцем концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 18 Жовтня 2012 12:10
"водій маршрутки проігнорував світлофор", але мабуть не зміг проігнорувати придорожнього генделика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus