USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Білорусу не вдалося ошукати волинських прикордонників. ФОТО

14 Листопада 2012 13:59
Крадене авто, власником якого є громадянин Білорусії, застрягло між двома державами. Сталося це через те, що водій їхав меліоративним каналом, по якому проходить державний кордон.

Про це повідомляють у у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Нещодавно прикордонники відділу «Доманове» затримали 43-річного білоруса, який на краденому автомобілі «завис» між Україною та Білоруссю.

Працівники прикордонного патруля зауважили, що зі сторони Білорусі на великій швидкості рухається джип, водій якого намагається потрапити в Україну, об’їхавши пункт пропуску. Іноземець на автомобілі BMW X6 спробував їхати меліоративним каналом, по якому проходить державний кордон. Однак позашляховик застряг між двома державами.



Зрештою, білоруса затримали при спробі втекти з місця правопорушення. Як з’ясувалось пізніше, джип був у розшуку.



Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону. Суд призначив зловмиснику штраф у розмірі 1750 гривень. До того ж порушника передали білоруським правоохоронцям.



Автомобіль перемістили на територію сусідньої держави для проведення слідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus