USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Бенгальським вогником дівчинка підпалила хату

6 Січня 2012 14:07
Через бенгальський вогник, яким гралася восьмирічна дівчинка, загорівся житловий будинок у селі Липини поруч із Луцьком.
Про це повідомили у Центрі пропаганди УМНС в області.
До оперативно-диспетчерської служби «101» міста Луцька 5 січня о 10:32 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Липини Луцького району.
Прибувши уже за 5 хвилин, бійці СДПЧ-1 розпочали боротьбу з вогнем, який на той час розгулявся в кімнаті та коридорі. Для приборкання вогню рятувальникам довелося включатися в спеціальні апарати на стисненому повітрі та в складі ланки газодимозахисників просуватись всередині задимленої ядучими продуктами горіння кімнати до осередку пожежі. Завдяки оперативності і швидким діям рятувальників за допомогою 2 спеціальних пожежних стволів за 10 хвилин вдалося ліквідувати повністю пожежу.
На щастя, ніхто з мешканців не постраждав. Але для 54-річної господарки Валентини цей день запам’ятається на довго.
Як з’ясувалося, пожежа виникла в кімнаті, коли там перебувала 8-річна Марійка - донька господарки. Дівчинка запалила бенгальський вогник, але раптом злякалась, кинула його на ліжко і втекла з кімнати. Іскорки миттю переросли у полум’я, яке миттю перекинулось на меблі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
//////////// Показати IP 7 Січня 2012 08:26
Іскорки МИТТЮ переросли у полум’я, яке МИТТЮ перекинулось на меблі. ))))))))))
)))))))))) Показати IP 2 Лютого 2012 20:16
половина цього не правда .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus