USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Автомобілі з заметів витягують рятувальники

16 Грудня 2012 13:44
Через несприятливі погодні умови у районах області зафіксовано ускладнення руху транспорту.

Про це повідомляють у ТУ МНС Волині.

Станом на 12:00 16 грудня підрозділами МНС України вивільнено із снігових заметів 35 транспортних засобів: 18 легкових автомобілів, 8 рейсових автобусів, 9 автомобілів швидкої допомоги та три вантажних автомобілі.
До заходів з подолання наслідків складних погодних умов залучалося 100 рятувальників та 30 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
Для попередження подальшого утворення заторів підрозділами ТУ МНС в області вживаються заходи щодо розчищення ділянок доріг Луцька та околиць. Для допомоги комунальникам працює бульдозер С-100 та БАТ 2М.

Окрім того, у всіх районах області задіяна високопрохідна техніка структурних підрозділів для недопущення заторів на дорогах.

Зважаючи на різке погіршення метеоумов, Територіальне управління МНС України у Волинській області радить усім водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок за умов засніженості доріг та ожеледиці. Водіям необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів подбати про обладнання автомобілів цепами проти ковзання. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 16 Грудня 2012 13:52
Може взагалі з хати не виходити?
дідо Показати IP 16 Грудня 2012 14:01
Якшо Клімчук не вмієуправляти двірниками, то як він може управляти чиновниками.
сом Показати IP 16 Грудня 2012 23:18
Потрасі Луцьк-Турійськ за цілий день жодного автобуса.Неможливо виіхати на роботу та навчання.Турійські дорожники щось там чистили.Рожишенських і близько не було. А РЕСовці молодці .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus