USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Автомобіль «AUDI-100» насмерть збив велосипедиста

12 Липня 2016 12:38
Автомобіль «AUDI-100» допустив наїзд на велосипедиста. Аварія трапилася учора, 11 липня, близько 23 години в селищі Борова Любомльського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний велосипедист помер на місці події. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановили, що п’яний водій автомобіля «AUDI-100» 35-річний мешканець обласного центру, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив наїзд на велосипедиста. Слідчі провели детальний огляд місця події. Постраждалий у ДТП велосипедист від отриманих у автопригоді травм помер на місці події. Тіло загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи.

Наразі відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, народні депутати України сьомого липня проголосували за збільшення штрафів за керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або під впливом лікарських препаратів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бе Показати IP 12 Липня 2016 14:46
Із тексту видно, що автомобіль вирішив наїхати на велосипедиста сам, баз водія. Сало в журналістів як засіб оплати науки рулить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus