USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Жінки з’ясовували винних

8 Вересня 2012 10:30
Про те, що її пограбували на вулиці, поскаржилась 21-річна лучанка. Однак, як з’ясувалось, золоті вироби просто на вулиці з неї зірвали за те, що вона не розрахувалась за дорогу.

Про це йдеться на сайті СЗГ УМВС в області.

Так, правоохоронці наразі проводять дослідчу перевірку щодо пограбування мешканки обласного центру.

Із заявою про пограбування звернулася до них 21-річна лучанка. Та повідомила, що приблизно о першій годині ночі на одній із вулиць міста її пограбувала невідома жінка. Зі слів потерпілої, зловмисниця зірвала з неї золоті вироби.

За скоєння злочину правоохоронці затримали 41-річну мешканку Луцького району. Як виявилося, жінка надає послуги щодо перевезення пасажирів. Попередньо встановили, що того вечора постраждала скористалася послугами перевізниці, однак не заплатила за це. Мовляв, саме золоті прикраси і стали так званим розрахунком за нічну поїздку.

Наразі обидві жінки дають свідчення правоохоронцям. Триває дослідча перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БОНІ і КЛАЙД Показати IP 10 Вересня 2012 09:04
Такий цікавий стиль даного повідомлення?!! Ніби "Волинські новини" схвалюють вчинок грабіжниці! P.S.Якось працюйте над своїм епістолярним жанром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus